Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2009, 12:37   #1
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy.!!! :)

Ja obecnie gram maxisowymi rodzinami. Robiłam trochę zamieszania z cmentarzem. Oryginalny był za mały, więc dobudowałam drugi i po reinstalacji gry poginęły mi groby. Byłam na to wściekła, bo nie mogłam sobie pozwolić na stratę paru cennych grobów i musiałam zaczynać od nowa. Więc obecnie oryginalny cmentarz jest skasowany, a ja mam tylko jeden, duży cmentarz. A wracając do tematu.

Niby nic nadzwyczajnego. Zaczęłam od Agnieszki Zadek. Wskrzesiłam jej męża i zrobiłam im dwójkę dzieci, Tommmy'ego i Cindy. Zajęłam się też Michałem Kawalerem. Ożenił się z Holly Alto i też mają dwoje dzieci, Emily i Wiktora. Potem Bella Kawaler wyszła za Mortimera Ćwira... I standardowo, najpierw Kasandra, a później Aleksander, który w tej chwili jest noworodkiem. Gdy Kasandra będzie młodą dorosłą, ściągnę dla niej Dona Lotario z Riverview. Najlepiej razem z tym jego kiczowatym domkiem.... Jak już się pobawię oryginalnymi rodzinami, to stworzę własnych ludzi. Już ich miałam, ale reinstalacja gry zawsze mi coć w zapisach pogrzebie. Muszę chyba zacząć zachowywać na dysku cały katalog Simsów z Documents and Settings, a nie tylko savy i plik z rekolorami obiektów.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.05.2010, 22:22   #2
Balbinaxdd
Guest

Domyślnie Moja Rodzinka:)

Ja niedawno stworzyłam Alex Wilk, która postanowiła zostać urodzoną kucharką. Aby mieć z czego żyć zatrudniła się w salonie kosmetycznym. W parku poznała Jared'a Frio, co się potem okazało, że est jej sąsiadem. Zakochali się w sobie. Po kolacji, na którą zaprosiła swojego chłopaka do siebie na noc (Wiadomo co się działo). Gdy wstała Jared'a nie było, a ona zaczęła mieć nudności. Zaczęła się niepokoić, że zachorowała, ponieważ w okolicy zdarzyły się masowe zatrucia. Następnego dnia dowiedziała się iż zaszła w ciążę ze swoim sąsiadem. Bała się jego reakcji, ale postanowiła poinformować przyszłego ojca o tym, że niedługo zostaną rodzicami. Umówiła się z nim w parku, tam gdzie się pierwszy raz spotkali. Niestety reakcja chłopaka, nie była właściwa, zaczął krzyczeć na biedną Alex, obrażać po czym z nią zerwał. Spłakana wróciła do domu. Kilka dni później urodziła zdrową Łucję. Szczęśliwa mama postanowiła zadbać, aby jej córeczka była szczęśliwa. Zadzwoniła do jej ojca, ale ten olał całą sytuację i nie pojawił się na przyjęciu z okazji narodzin małej. Zdenerwowana Alex zadecydowała, że poszuka sobie męża, który pomoże jej w wychowaniu Łusi. Po długich poszukiwaniach poznała niejakiego ( nie pamiętam jego personaliów mieszkał z przyjaciółmi w starym, dużym domu z widokiem na morze). Wzięli ślub prywatny i przeprowadzili się do niego. Współlokatorzy zaś przenieśli się do mieszkania Alex. Mężczyzna pokochał swoją pasierbicę jak swoją córkę, zabierał ją na wycieczki na ryby oraz uczył ją wielu nowych rzeczy. Gdy Łucja stała się małym dzieckiem w rodzinie pojawił się Amadeusz. Chłopiec nie spowodował, na szczęście, że młodzi rodzice przestali się opiekować Łusią, lecz odwrotnie Alex dbała, aby jej córka nie czuła się samotnie, z powodu błędu, który popełniła jej matka. http://forum.thesims.pl/images/smilies/rolleyes.gif
To tyle jak będziecie chcieli znać dalsze losy rodziny Wilk, to piszcie chetnie napiszę. Swoją drogą zastanawiam się czemu Jared Frio nie jest z kobiętą, z którą ma pierwsze dziecko (córkę podajże)http://forum.thesims.pl/images/smilies/confused.gif
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 21:05   #3
Mixy
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja obecnie gram maxisowymi rodzinami. Robiłam trochę zamieszania z cmentarzem. Oryginalny był za mały, więc dobudowałam drugi i po reinstalacji gry poginęły mi groby. Byłam na to wściekła, bo nie mogłam sobie pozwolić na stratę paru cennych grobów i musiałam zaczynać od nowa. Więc obecnie oryginalny cmentarz jest skasowany, a ja mam tylko jeden, duży cmentarz. A wracając do tematu.

Niby nic nadzwyczajnego. Zaczęłam od Agnieszki Zadek. Wskrzesiłam jej męża i zrobiłam im dwójkę dzieci, Tommmy'ego i Cindy. Zajęłam się też Michałem Kawalerem. Ożenił się z Holly Alto i też mają dwoje dzieci, Emily i Wiktora. Potem Bella Kawaler wyszła za Mortimera Ćwira... I standardowo, najpierw Kasandra, a później Aleksander, który w tej chwili jest noworodkiem. Gdy Kasandra będzie młodą dorosłą, ściągnę dla niej Dona Lotario z Riverview. Najlepiej razem z tym jego kiczowatym domkiem.... Jak już się pobawię oryginalnymi rodzinami, to stworzę własnych ludzi. Już ich miałam, ale reinstalacja gry zawsze mi choć w zapisach pogrzebie. Muszę chyba zacząć zachowywać na dysku cały katalog Simsów z Documents and Settings, a nie tylko savy i plik z rekolorami obiektów.
Jak wskrzesiłaś jej męża?

Stworzyłam dziewczynę: Dianę Soriano i chłopaka: Maxymilliana Irazabala.
Tuż przed zaręczynami Diana zaszła w ciążę, i urodziła synka, a Max zaadoptował córeczkę.I teraz Diana jest dla niej macochą xD.
Potem zaręczyłam ich, i wzięli prywatny ślub.
To tyle!
Dopiszę jeszcze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2011, 18:17   #4
Mixy
Guest

Ja też opowiem moją historię .

Jest taka rodzina, w Sunset Valley która ma nazwisko Hart.Weszłam w nią i zmieniłam wygląd domownikom oprócz Bebe.Któregoś dnia rodzinie zostało tylko 100 $, a było do zapłacenia 400 $, w rachunkach.Bebe musiała sprzedać swój laptop który miała, w wyposażeniu, i parę książek które jej zakupiłam (prawie cała księgarnia ).Mieli 500 $, i zapłacili rachunki, lecz znowu zostało im 100 $.Bebe musiała poszukać pracy dorywczej, lecz nie znalazła.Ten facet (?) zagłodziłam go xD.Bebe i Dori ciągle płaczą, i chodzą ubrane na czarno.To tyle.Zaraz będę grać tą rodzinką ;D.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania