![]() |
#241 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: Wiesz, to byłoby dziwne, gdyby Leria (mająca zabrać ze sobą tylko kilka niezbędnych rzeczy) zmieniła ubranie w ciągu 2 dni. Przynajmniej moim zdaniem
![]() Właśnie zauważyłam, że z prawym okiem Lerii coś jest nie tak. Na każdym zdjęciu jest bardziej przymknięte od lewego. Za to Siroth jest bardzo fotogeniczny. Chociaż, mimo wszystko, już przyzwyczaiłam się do tych jego zielonawych oczu ^^ A co do gróźb - jeśli tylko występują w dobrej sprawie, to uważam, że mogą być dopuszczone ![]()
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: wiem,ale coś tam jeszcze musi mieć
![]() Ja też zauważyłam to przymknięte oko. Mam pytanko.Czy ten płaszczyk Sirotha to nie jest czasem ten ubiór studenta z TS2 Na Studiach?
![]() |
#243 |
|
![]()
kacia46, tak, Leria ma jeszcze jedno ubranie, ale na razie jak widać, nie ma się kiedy przebrać. Nie będzie się przecież przejmować tym jak wygląda i co ma na sobie, kiedy Siroth umiera. A płaszcz jest ściągnięty z neta
![]() Sandra_16, nie wiem dlaczego ona tak mruży to oko, sama też to wczoraj zauważyłam, ale niestety nic z tym nie mogę zrobić. No a Siroth ma oczy między żółtym, a beżem ![]()
![]() |
#244 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Fajny odcinek
![]() Dobrze czułam, że to ja będę tą osobą, która będzie chciała Cię ukatrupić. Spróbuj zabić Sirotha a będziesz miała ze mną do czynienia ![]() Widzę, że moje podejrzenia co do przeszłości Lerii i Sirotha się sprawdzają. Dante myślał, że tak łatwo mu pójdzie z moim ulubieńcem? Marzenia ![]() ![]() Ja już chcę nowy odcinek ![]()
![]() |
#245 |
|
![]()
Ze mną też!<struga kija>
Ale, nie, ja nawet przez chwilę nie pomyślałam, że coś tak koszmarnego mogłoby się wydarzyć;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
![]()
Normalnie zabije babę od niemieckiego. Przez nią nie przyszłam wcześcniej ;/
O MÓJ BOŻE!![!!!]!! Leria przeszła samą siebie normalnie i stanęła obok. Zaczyna panować nad mocą! Siroth jest nieśmiertelny i kropka. Całe forum Cie zabije jak Ty go uśmiercisz. Odcinek wspaniały. O tym wiesz. Wiesz również, o czym chcę napisać. Super, świetnie. Mogło być więcej, ale rozumiem, że brak czasu... <ukłony> |
![]() |
![]() |
#248 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: No wiesz... zabicie Siroth'a to najłatwiejsza droga do stracenia czytelników (chyba, że po jego śmierci Leria będzie miała wizję jego zmartwychwstania - i to w najbliższym czasie!), a podejrzewam, że tego nie chcesz
![]() Przepraszam, za offtop.
![]() |
![]() |
#249 |
|
![]()
Jeśli stracę czytelników, to skończę zamieszczać dalsze części. Przynajmniej będę wiedzieć, że nie czytacie dla opowiadania, tylko dla samego Sirotha, a to jest bez sensu...
![]() |
#250 |
Guest
|
![]()
A tam gadanie...
ZABIJ GO !!! Leria żyć może i bez niego dalej ![]() Ktoś inny może ją nauczyć stosowania mocy. Siroth? Któż to jest? Drugoplanowy bohater asystujący Lerii ![]() No nic jestem za uśmierceniem. Mniemam że z aprobatę reszty się nie spotkam <nie bijcie mnie za wyrażenie swojej opinii> ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|