![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Witam po długiej przerwie
![]() Miłowo: Ćwir - Mortimer ożenił się z Diną i mają jeszcze nie narodzone dziecko. Aleksander jest nastolatkiem. Kasandra wyprowadziła się do Dariusza gdy przyłapała Dona na romansie z Kasią Langerak. Marzyciel - Dariusz ożenił się z Kasandrą. Szczepan dalej jest z Andżeliką. Lotario - Kasandra nakryła Dona na romansie z Kasią i zerwali ze sobą. Kasia wprowadziła się do Dona, ale nie są nawet zaręczeni (chociaż coś takiego planuje ![]() Kaliente - Dina wyprowadziła się do Mortimera. Nina żyje samotnie aczkolwiek mam pomysł, że będzie miała nieślubne dziecko z Donem i Kacprem Różą (mój sim), z którym się ożeni. Biedak - Balbinie urodził się syn Mariusz. Damian zdobywa szóstki w szkole. Błażej jest dzieckiem. Balbina znalazła wybranka serca w listonoszu Sobiesławie Mazurze. Są zaręczeni i mieszkają z nowym domu (chociaż i tak wydaje sie za mały ![]() Hak & Próchno - Narazie nic nadzwyczajnego się nie dzieje. Dziwnowo: Dziwak - Paskalowi urodził się kosmita, a Waldemar jest w ciąży. Widmo/Zmrok - Oliwka i Ofelia wyprowadziły się do nowego domu. Papużka - Lucjan nakrył Cecylię jak całuje się z Nerwusem. Cecylia i Nerwus będą mieli dziecko ![]() Kamasz - grałem raz, ale nic sie nie zmieniło. Kowal - Nie grałem. Czekam, aż Ofelia dorośnie. Jedynacy - Mieszkają w ładnym domku. Krystynę chyba spikne z Anastazym, a Lolę z Kubą Paliwodą. Werona: Nie grałem, ale nie wyobrażacie sobie co się tam działo przed odinstalowaniem Simsów ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|