|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1 twarz Maxisa. Może tylko odrobinę zmodyfikowana.
Nie podoba mi się ten "rozmazany" makijaż. A oczy mogłaby mieć lepszej jakości, bo też takie jakieś rozmazane... Brwi mogły być gęściejsze, zrobiłyby odpowiedni, lepszy imo, efekt. Zrobiłas odpowiednie wrażenie - Simka wygląda jak typowa "kokietka". A fryzura bardzo fajna ![]() ![]() I czemu nie ma prezentacji? 6/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 19.09.2010 - 20:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ahh, dzieki, ale mowie: simka w rzeczywistosci wyglada O WIEELE inaczej, teraz jaka aka cala rozmazana ;/
postaram sie dodoac inne zdjecia, moze bedzie inaczej :> a nad twarza sie meczylam :{ wcale nie jest maxistowka |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
TUTAJ jest nowa simka, wiec jesli ktos bedzie łaskaw ocenić to byłabym wdzięczna, a tym bardziej jakby sie komus spodobala i by pobral :3
kurcze, nie wiem czemu zdjecia takie niewyzarne, ale zawsze tak mam, jak robie simke w warsztacie i wstawiam do gry, nie wiem czemu =[ Ostatnio edytowane przez tallje : 22.10.2010 - 20:21 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wejdź w ustawienia grafiki i wszystkie suwaki na max, i we wszystkich kwadracikach zaznaczyć krzyżyk przy 'Najwyższy' lub 'Największy'.
#5 |
Guest
|
![]()
juz to dawno zrobione, noramlnie wzysztko jest super, tylko ta simka z warsztatu jakas niewyrazna ;/
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka jest przeciętna.
Wiem,że chciałaś stworzyć wrażenie, iż jest samotna, smutna lub zmartwiona, ale nie potrzebnie tak bardzo obniżałaś kąciki ust. Nie wygląda to ładnie, szczególnie, gdy się uśmiecha. Prawdę mówiąc nie powaliła mnie na kolana. Ale muszę stwierdzić, że jest to Twoja najlepsza praca jak dotychczas, więc myślę, że trochę praktyki i simy będo dużo lepsze. ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|