Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 09.11.2009, 22:57   #1
Maloney
Guest

Domy¶lnie Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir

Siemka.
Strasznie dawno nie by³em na tym forum, pamiêtam jak zaraz po wydaniu The Sims 2 strasznie sie pasjonowa³em zniknieciem Belli, chocia¿ sam gry nie mia³em
Tydzien temu zainstalowa³em sobie Cztery Pory Roku, a pozniej Zwierzaki. Powiem szczerze ¿e nie wiem, czy juz kto¶ mia³ tak± sytuacjê (podaruje sobie przegl±danie ca³ego tematu), ale Bella siê pojawi³a. Przechodzi³a sobie normalnie tak jak to robi± przechodnie przed moim domem (który stoi w Dziwnowie zaraz obok domu pani Widmo). Zanim odesz³a postara³em siê z ni± troche pogadac i z³apaæ jaki¶ kontakt, pó¼niej nawet mozna by³o do niej zadzwoniæ (w telefonie jest jako Bella Æwir). Po krótkim czasie uda³o mi siê zdobyæ jej serce i sta³a siê ¿on± mojego sima Niestety ma aspiracjê romansowania i nie by³a zadowolona ze ¶lubu. Do³±czaj±c do rodziny doda³a 19 000 simleonów, by³a zatrudniona jako przestêpca (powiem szczerze nie pamiêtam konkretnie jaka ranga, bo szybko znalazlem jej inna pracê, ktora byla jej celem ¿yciowym). Ma troje przyjació³ i niestety wyczyszczone drzewo genelaogiczne oraz pamiêæ. Jak kto¶ ma jakie¶ pytania to ¶mia³o odpowiem. Pozdrawiam serdecznie
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07.