|  31.10.2009, 12:03 | #693 | 
| Zarejestrowany: 14.04.2009 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 450 Reputacja: 10 |  Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

Bo jak dzwonię co chwila to powinien być wskaźnik i jest komunikat,że dziękuje,że do nas dzwoni a gdy drugi raz dzonię to nie ma tego paska i jest ordynarny dymek  i komunikat następnego dnia,że nic nie przyszło z zysków i muszę postawić firmę na nogi. | 
|   |   | 
|  13.11.2009, 18:10 | #694 | 
| Guest 

|  Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

Ja mam pytanie: Mam biznes na praceli publicznej (restaurację). Czy da się zrobić tak, żebym mogła zarzarzać tym biznesem nie wychodząc z mieszkania? Codzienne jeżdżenie tam jest koszmarnie męczące. Kierownika mam. A... myslałam, żeby zostawić biznes otwarty i będzie funkcjonował, ale gdy tylko przyjechała taksówka, to simka zamknęła biznes  . Pomóżcie mi, jak zarządzać bez wychodzenia z domu. | 
|   | 
|  13.11.2009, 18:48 | #695 | 
| Zarejestrowany: 09.08.2008 Skąd: Z oka Płeć: MężczyznaPostów: 1,327 Reputacja: 19 |  Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

Nie mam aktualnie sims 2, ale z pamięci to powiem, że jak masz kierownika to kilknij zarządzanie na kierowniku sklepu i kliknij opcję zarządzaj sklepem czy coś w ten deseń. Po tym możesz sobie jechać do domu. Od tej pory nie musisz jeździć codziennie do pracy. Ale raz dziennie należy zadzwonić do firmy i spytać co słychać, następnie powinnaś raz na 4 dni zajrzeć do swojej restauracji tak kontrolnie. Kierownik przekazuje Ci zysk z danego dnia po godzinie 24 lub co drugi dzień.

__________________  | 
|   |   | 
|  14.11.2009, 16:30 | #696 | 
| Guest 

Dałam, żeby zajmowała się sklepem, a gdy mój sim wezwał taksówkę, to automatycznie tabliczka "otwarte zamknięte" stała się czerwona i pracownicy pouciekali do domów;/. Gdy chciałam skontaktować się z przedsiębiorstwem, to wyskoczył mi komunikat, że już kontaktowałam się z binzesem.
		 | 
|   | 
|  14.11.2009, 16:43 | #697 | 
| Zarejestrowany: 09.08.2008 Skąd: Z oka Płeć: MężczyznaPostów: 1,327 Reputacja: 19 |  Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

No dobrze, ale kierownik został? No i można tylko raz dzwonić do firmy, bo potem stwierdzą, że już się dzwoniło.

__________________  | 
|   |   | 
|  15.11.2009, 11:21 | #698 | 
| Guest 

Nie wiem, czy został. Ale biznes został zamknięty. Nie mam żadnych dochodów.
		 | 
|   | 
|  15.11.2009, 18:24 | #699 | 
| Zarejestrowany: 14.04.2009 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 450 Reputacja: 10 |  Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |