Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.12.2009, 03:26   #1
Fizzly
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i Odpowiedzi

Też nie znalazłem wieży Eiffla we Francji. Mało tego, Francja to chyba najbardziej "uwalona" okolica podróży. Wiem tyle, że jest na pewno: w budynkach niedostępnych w normalnym budowaniu jest zarówno wieża Eiffla, jak i Łuk Triumfalny!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2009, 11:40   #2
Mamełe

Reputacja: 10

Miał ktoś okazję z kluczem do grobowca Isael i z kluczem do grobowca Jana Nectaux? Oba są pod nektarnią. Już trzeci raz mój sim siedzi we Francji i nadal nie może dostać tych okazji, tylko ciągle mu nektar każą robić :/
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 14:07   #3
HNL
Guest

Tak, Simka spała w sarkofagu. Złożyłam go z części znalezionych w grobowcach - za którymś razem trafił mi się Przeklęty Sarkofag Królów. Wygląda tak:

[IMG]http://i47.************/33boea8.jpg[/IMG]

Żeby odwrócić "efekt mumii", trzeba się przespać w Błogosławionym Sarkofagu Królów. No i właśnie mam taki problem, że wygląd Simki powrócił, ale zachowanie się nie zmieniło. Nawet mieszkańcy miasta nadal mają odruch wymiotny na jej widok Co dziwne, podczas podróży wszystko wraca do normy (a w SV mam dalej powtórkę z rozrywki).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 15:05   #4
Offelka
Guest

Hmm
Jestem w Francji i dostałam zadanie sprawdzenia piwnicy. Schodzę do piwnicy, wkładam klucz, przechodze przez drzwi i nie wiem co dalej.

Mam 3 posągi i 2 kolorowe dywany niebieski i czerwony, próbowałam poustawiac te posągi na rózne sposooby ale drzwi sie nie chcą otworzyc, wie ktos co trzeba zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 15:23   #5
Mamełe

Cytat:
Napisał Offelka Zobacz post
Hmm
Jestem w Francji i dostałam zadanie sprawdzenia piwnicy. Schodzę do piwnicy, wkładam klucz, przechodze przez drzwi i nie wiem co dalej.

Mam 3 posągi i 2 kolorowe dywany niebieski i czerwony, próbowałam poustawiac te posągi na rózne sposooby ale drzwi sie nie chcą otworzyc, wie ktos co trzeba zrobić?
Najlepiej jakbys dała screen
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 16:59   #6
Kyerme
Guest

Chyba kojarzę to miejsce, wydaje mi się, że tam trzeba było pociągnąć za pochodnię - spróbuj Ale mogę się mylić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 17:24   #7
sephora

Tak trzeba pociagnac za pochodnie, ale przyznam ze w jednej rodzinie mi to zadzialalo, a w drugiej nie moglam tego zrobic, nie bylo takiej mozliwosci bo pokazywal mi sie kursos "domek" jak podczas odwiedzania jakiegos domu z rodzina
powoli zaczynaja mnie denerwowac te bledy;/
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 18:27   #8
kwiatuszek333
Guest

Co do tego błędu z paskiem starości to mimo iż niby odmładza sima, wiek i tak leci tak jak leciał... Kiedyś wrócilem emerytem z wakacji, wrócił mu pasek do początku a i tak zmarł za 2 dni tak jak miał umrzeć...
Skąd wziąć tą sadzonkę czy tam roślinę życia? I co z tym sarkofagiem o którym pisałem, jest taki w ogóle czy to była plotka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 19:27   #9
katharsis2405
Guest

Moja simka ma 7 poziom fotografowania i wyskakuje jej pragnienie kupna nowego aparatu (obecnie ma aparat PstrykPstryk - czyli ten najprostszy) poszłam do sklepu ogólnego zarówno we Francji jak i w Chinach, klikam na kasę a tam znów ten aparat PsrtykPstryk!Nie wiem co mam dalej robić??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2009, 19:37   #10
Levkoni

Cytat:
Napisał katharsis2405 Zobacz post
Moja simka ma 7 poziom fotografowania i wyskakuje jej pragnienie kupna nowego aparatu (obecnie ma aparat PstrykPstryk - czyli ten najprostszy) poszłam do sklepu ogólnego zarówno we Francji jak i w Chinach, klikam na kasę a tam znów ten aparat PsrtykPstryk!Nie wiem co mam dalej robić??
Bo dwa pozostałe lepsze aparaty można kupić tylko w Egipcie
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania