|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ok.I jest jakiś kod żeby nauczyć się bez czytania itp umiejętności bo testingcheatsenabled true tego nie robi
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Nie ma takiego kodu, jest za to mod, nazywa się book of talent. Tutaj masz linka do tego, jest to zaktualizowane do dodatku więc możesz instalować, ja tego nie używam bo nie lubię modów
http://www.modthesims.info/download.php?t=383662
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Co daje życiodajna roślina
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
po zjedzeniu jej sim staje sie mlodszy o jeden dzien. mozna z niej wyrabiac ambrozje (potrzebna jeszcze ryba smierci) i ona odmladza sima az na sam poczatek grupy wiekowej, w jakiej sie obecnie znajduje.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ok.Dzięki a można robić niej nektar?
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
przeciez niedawno sam pisales, ze potrzebujesz jej do wyrobu nektaru.......
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
zyciodajna roslina to owoc życia?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
TAK!
xxxx |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Poczytałam.
Chcę dodać, że dom wakacyjny można kupić również za pomoca internetu ( najlepiej mieć w ekwipunku laptopa ). Było pytanie, jak rozpocząć przygodę w cudzym domu . Raz użyłam wieży stereo, innym razem skorzystałam z toalety, a jeszcze innym po prostu przełączyłam widok na najniższy poziom i tam były schody, których kazałam użyć mojej Simce. Już nie potrafię powiązać tych sposobów z konkretnymi przygodami. Znalezione w piramidach: kwiat śmierci, owoc życia i ognisty owoc zasadziłam u siebie w ogrodzie, po powrocie z wakacji. Krzew śmierci można "ożywić" po zebraniu kwiatu. Mężem mojej Simki jest Chińczyk. Zaprosiłam go do domu. Podgrzałam atmosferę. Oświadczyłam się i wzięłam ślub. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|