|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Nic nie ściągałam, a simkę stworzyłam INNĄ, ale podobną do tej starej z wyglądu i się wszystko powtórzyło ;/
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Miałam tak samo kiedy po zainstalowaniu WP od razu uruchomiłam grę, wyłączyłam z nią, znowu wyjechałam z simem na wakacje i problem powtórzył się... WP zainstalowałam po zwierzakach, więc zrobilam reinstalkę i wszystkie dodatki zainstalowalam pokolei od daty wydania i problemu juz nie bylo.
Nie wiem czy jakoś Ci to pomoże...
|
|
|
#5 |
|
|
Mam taki dziwny problem i nie wiem jak z nim poradzić...
Otóż od kiedy zainstalowałam grę The Sims 3 Wymarzone Podróże to po jakimś czasie zrobiło mi się z grą coś dziwnego; podczas grania zawieszała (sama od siebie). Często muszę restartować komputer, aby wyjść z gry bo inaczej niestety się nie da. Czym to jest spowodowane? Czyżby nowym dodatkiem? Mój komputer spełnia wszystkie wymagania i nie mam żadnych dodatków z internetu więc dziwie się czemu powstał taki problem... Ostatnio edytowane przez Nelia : 17.01.2012 - 10:39 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Orientujecie się, czy zdjęcia zrobione przez Sima, gdzieś się znajdują fizycznie na dysku? Czy, żeby je mieć, trzeba printscreenem je traktować?
Jeśli ktoś nie rozumie, to wyjaśniam jaśniej - chciałabym móc przeglądać zdjęcia, które mój Sim zrobił aparatem fotograficznym. Jednakże, chciałabym je obejrzeć poza grą, a nie w grze. Jak to zrobić? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Od którego poziomu w Sim Fu jest czarny pas? Bo moje simki ćwiczą całe dnie i noce (na kodach ;p) I mają 7 lvl (Nie jestem pewna bo z pamięci pisze ://)
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Czarny pas daje zdobycie 9 lub 10 poziomu. Dawno nie grałam więc nie pamiętam czy mistrzowskim był czarny.
edit: sprawdziłam i czarny pas jest od 9 poziomu. Ostatnio edytowane przez Chloé : 20.03.2012 - 18:41 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Czy ktoś może wie, w którym kraju i gdzie dokładnie znajdę grobowiec, w którym jest komnata ze znacznikiem "grobowiec wróżek"? Co to jest Klucz Uroku i co otwiera? Czy znajdę tam pieczęć z grobowca wróżek?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jak zdobyć to coś do rozbijania głazów?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |