| 
 |  | |||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że w The Sims Makin'Magic powinna znajdować się miotła? | |||
| Tak |      | 106 | 100.00% | 
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  02.04.2004, 17:07 | #32 | 
| Guest 

|    Ludzie! Nie zastanawiajcie się dlaczego - miotła powinna być i już (chociaż, hmm... nie wiem po co  ) To jest po prostu niodłączna część magicznego świata Simów i nie tylo!   | 
|   | 
|  02.04.2004, 18:21 | #33 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  ?Pomyśl,rodzinne wycieczki do Abrakadabrowa lub cudowny wypad na plaże na Wyspie Wakacyjnej :lol: ?Lub romantyczne wycieczki miotłą    :lol:       | |
|   | 
|  02.04.2004, 22:34 | #34 | 
| Guest 

|   

Po prostu miotła musi być!  :lol:  W końcu to są Simsy o magii, a miotła to swoistego rodzaju symbol, więc powinna być. No i na pewno znacznie fajniej byłoby latać do Abrakadabrowa miotłą, a nie jakimś badziewnym balonem, czy Dziurą w Ziemi...  <_<
		 | 
|   | 
|  04.05.2004, 23:24 | #35 | |
| Guest 

|   Cytat: 
  screeny też mogę zamieścić bo akurat moja simka jest poważaną wiedźmą i miotłę takową posiada  a ja pare zdjęć jaj na niej zrobiłam   | |
|   | 
|  05.05.2004, 08:08 | #36 | 
| Guest 

|   

a umiescisz te zdjecia :>
		 | 
|   | 
|  05.05.2004, 19:00 | #37 | 
| Guest 

|   

A umieszczę   Proszę bardzo!!  Moja simka miotłę ma (jako że czarownica - a bez miotły ani rusz... he he a w dodatku na niej lata!!!)     nauka latania bywa bolesna...  Szkoda że o takim dodatku ludzie z maxisa nie pomyśleli - niby magia a magicznej miotły nie było!! | 
|   | 
|  06.05.2004, 18:46 | #38 | 
| Guest 

|   

Fajna miotełka....Tylko szkoda ze nie można nią latać..
		 | 
|   | 
|  06.05.2004, 19:35 | #39 | 
| Guest 

|   

po całej parceli nie ale w miejscu się da    | 
|   | 
|  07.05.2004, 09:13 | #40 | 
| Guest 

|   

A ja zagłosowałam na :"Nie":, a to z takiego względu, że to już by się za bardzo upodobniło do Harrego Pottera.
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |