Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.12.2009, 10:16   #1
HNL
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.

Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.12.2009, 19:25   #2
Levkoni

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał HNL Zobacz post
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.

Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać.
Co do pierwszego problemu to przeczytaj może dokładnie wymagania misji, może coś pominęłaś, może trzeba ich więcej sztuk złapać, albo nie ten gatunek, ewentualnie to był błąd i jednak to był toniak. Co do drugiego problemu to przychodzi mi tylko na myśl to, że już wcześniej jakimś simem zdobyłaś topór i przez błąd gry wtedy go już nie było i jeszcze nie zdążył pojawić się nowy, jak pojechałaś tam innym simem. Albo zwyczajny bug
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2009, 20:51   #3
HNL
Guest

No właśnie nie, to była moja pierwsza tego typu misja. Udało mi się go zdobyć dopiero drugim Simem W międzyczasie szukałam odpowiedzi na innym forum i okazało się, że to błąd gry.
Tak na marginesie, to dzisiaj nieoczekiwanie topór zniknął mi z plecaka (jak nie urok, to...).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2009, 02:56   #4
fryciuuniaaa
Guest

Domyślnie

Moim problemem są Chiny. Muszę pokonać Dong Huo a nigdzie nie mogę go znaleźć. Pomóżcie bo już się denerwuje.

A i jeszcze jedno. Jestem w sfinksie, medytuje przed tym posagiem i nic :/

Ostatnio edytowane przez Swan : 10.12.2009 - 13:02 Powód: A może tak opcja "edytuj"?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2009, 18:49   #5
Verbos
Guest

Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2009, 19:47   #6
first
Guest

fryciuuniaaa na mapce masz pokazane jego twarz i gdzie się znajduje wiec łatwo go znalesc mozesz miec kilka takich twarzy ale poszukaj z jego imieniem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2009, 20:37   #7
Mamełe

Cytat:
Napisał first Zobacz post
fryciuuniaaa na mapce masz pokazane jego twarz i gdzie się znajduje wiec łatwo go znalesc mozesz miec kilka takich twarzy ale poszukaj z jego imieniem
Z tegoco pamiętam, to on jest juz od dawna mumia i chyba siedzi w sarkofagu w smoczej paszczy
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2009, 11:02   #8
Łezka

Reputacja: 17

Cytat:
Napisał Verbos Zobacz post
Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?
Verbos niedawno miałem zadanie o odnalezienie reliktu w Smoczej Paszczy i udało się to bez problemu... Wchodzisz do Smoczej Paszczy i następnie przeszukujesz wszystkie pomieszczenia w końcu znajdziesz taką skrzynię (przy kupnie nazywa się ona "Alouette" ) od niej będą emanowały takie promienie niebieskawo-zielone tzn. tam będzie relikt. Dalej wiesz co robić
stare 10.12.2009, 22:55   #9
fryciuuniaaa
Guest

Przeszukałam wszystkie sarkofagi i dalej nic.
a na mapie twarzy nie ma :/

Ostatnio edytowane przez fryciuuniaaa : 10.12.2009 - 22:57
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2009, 09:31   #10
Searle

fryciuuniaaa a jak dokładnie brzmi Twoje zadnie?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania