|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Do tej pory mam problemy z jednym rodzajem misji - dotyczącym robali różnego rodzaju. Albo w ogóle się nie pojawiają, nawet jak wytrwale kilka dni czekam i obserwuję wyznaczone miejsca. Albo, jak wydarzyło mi się we Francji, miałam znaleźć Jasnożuka (chyba tak się nazywał) i przywieźć go do Egiptu. Zamiast niego pojawiał się Toniak Żebarkowaty. Gdy go zbierałam "zaliczało go" normalnie jako tego Jasnożuka. Ale w Egipcie okazywało się, że jednak misję mam dalej niewypełnioną.
Jeżeli chodzi o Topór Pangu, to za pierwszym razem w ogóle nie mogłam go znaleźć i myślałam, że utknęłam. Okazało się, że to błąd i topór nie wyświetlał się w należytym miejscu. Za drugim razem było ok - bardzo łatwo go odszukać. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No właśnie nie, to była moja pierwsza tego typu misja. Udało mi się go zdobyć dopiero drugim Simem
![]() Tak na marginesie, to dzisiaj nieoczekiwanie topór zniknął mi z plecaka (jak nie urok, to...). |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim problemem są Chiny. Muszę pokonać Dong Huo a nigdzie nie mogę go znaleźć. Pomóżcie bo już się denerwuje.
A i jeszcze jedno. Jestem w sfinksie, medytuje przed tym posagiem i nic :/ Ostatnio edytowane przez Swan : 10.12.2009 - 13:02 Powód: A może tak opcja "edytuj"? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki problem: Aktualnie jestem w Chinach przy 2 albo 3 misji nie pamiętam dokładnie w każdym razie chodzi o tą ze smoczą paszczą doszedłem do celu gdzie trzeba znaleźć jakiś relikt w okolicach grobowca i nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie on jest położony?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
fryciuuniaaa na mapce masz pokazane jego twarz i gdzie się znajduje wiec łatwo go znalesc mozesz miec kilka takich twarzy ale poszukaj z jego imieniem
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przeszukałam wszystkie sarkofagi i dalej nic.
a na mapie twarzy nie ma :/ Ostatnio edytowane przez fryciuuniaaa : 10.12.2009 - 22:57 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
fryciuuniaaa a jak dokładnie brzmi Twoje zadnie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|