|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Powinien się pojawić otwór w podłodze ze szczątkami ale już nie pamiętam co tam było do zrobienia, zatem trzeba próbować różnych czynności.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm... to pewnie dawno już je sprzedałam i po misji... No nic, dziękuje bardzo za pomoc
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ja mam problem z tym "MAGICZNYM TOPOREM" z Chin.
Mianowicie zrobiłam misję by go zdobyć i wszystko było okej. Po jakimś czasie zaczęłam grać inną postacią. Kiedy wróciłam do mojej Simki okazało się, że ona już nie ma tego topora :/ Nie da się powtórzyć misji, ani nie wisi on w tej świątyni co wcześniej. Wie ktoś jak go odzyskać?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Teo, zapewne zmieniłaś aktywna rodzinę, a tamta simka miała topór w plecaczku. Po zmianie rodzin zawartość plecaczka znika. Obawiam się, że już nie odzyskasz topora.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
A mi nie znika... Nie wiem, czy to kwestia aktualizacji 2.2, czy dodatku, ale wczoraj sprawdziłam, robiąc na wszelki wypadek zapasowy save mojej rodziny. Po przełączeniu aktywnej rodziny i powrocie do właściwej, Simy nadal miały w plecakach wszystko to, co zawsze znikało - owady, kamienie i inne takie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Searle, czy to znaczy, że nawet nie będę mogła powtórzyć misji??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Zawsze możesz użyć kodu - po wejściu w menu przedmiotów debugowych jest ten toporek.
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
W Egipcie, w prywatnym domu, szukając jakiegoś komputera, zeszłam na dół.Na drugim poziomie piwnicy są te płyty na które trzeba stanąć, problem w tym, że musi być jakaś kolejność, inaczej zawsze jakieś drzwi się zamykają. Pewnie potrzeba tu jakiejś logiki, której mi brak.Jeszcze się wyświetla informacja, że ktoś zapisał ten kod dostępu, niestety nie mogę tam niczego znaleźć
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|