|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@mkk141 , ja też to miałam. i Searle chyba też. można ściągnąć aktualizację ręcznie stąd : http://simswiki.info/wiki.php?title=...Patch_Notes.29 i jeszcze z jakiejś strony, ale mam zaćmienie i zapomniałam
![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Tak, ten problem nadal u mnie występuje (tyle, że pojawia się u mnie jedno okienko), a jestem pewna, że podczas instalacji MŻ folder mod przeniosłam na pulpit.
U mnie chyba bardziej chodzi o to, że postawa ma inny region niż dodatki. Nie wiadomo dlaczego (nawet po przeinstalowaniu podstawy i zaktualizowaniu najnowszą łatką) końcówka numeru wersji gry to 017, gdzie inne dodatki mają 001 (oprócz WP, które mają 002). Nie wiem, jak to naprawić. Próbowałam ręcznie zaktualizować grę, ale pokazuje, że gra już jest zaktualizowana. Ręce opadają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Björk i suomii, dzięki wielkie za pomoc, naprawdę bardzo mi pomogliście. Już wszystko ładnie śmiga, Björk miałeś rację, też miałem nRaasa i to było problemem. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Cześć.Gdy próbuję zainstalować dodatki do sims 3 a mianowicie sims 3 po zmroku i pokolenia wyskakuje mi taki błąd:
![]() Grę mam zainstalowaną i działa.Reinstalacja nic nie pomogła.Proszę o szybką odpowiedź! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ervies, jesteś pewny, że masz zainstalowane Simsy 3 ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Może nie instalujesz na tym samym dysku, co podstawę, ale nie wiem na 100% czy to jest tego przyczyną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Spróbuj ręcznie odinstalować grę, razem ze wzmiankami w rejestrze i później ponownie ją zainstalować na koncie z pełnymi uprawnieniami administratorskimi, oraz używając takiego folderu docelowego, jaki gra sama zaproponuje podczas instalacji.
Tutaj masz instrukcję dotyczącą ręcznego usuwania gry The sims 3. Pamiętaj również, aby instalować podstawę The sims 3 jak i dodatki na tym samym dysku. (Jeśli podstawa jest zainstalowana na C, dodatki nie mogą być instalowane na D i odwrotnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam taki problem, że zrobiłam reinstalkę Sims3, z tą jednak różnicą że tym razem wszystkie dodatki zainstalowane zostały na praktycznie czystym dysku D, co by uniknąć w przyszłości konieczności reinstalki ze względu na brak miejsca na dysku(wcześniej były na C), więc chyba gra w takim wypadku jest instalowana "na czysto", bez pozostałości które zostały na dysku C? Żadne miasto nie chce się wczytać, ani wgrany save, ani też całkiem nowa gra, komp się zawiesza, nawet menedżer plików nie działa. Co robić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Witam, z góry na wstępie jako nowa użytkowniczka chciałabym się przywitać.
![]() Ostatnimi czasu mam problemy z grą. Gra jest już parokrotnie reinstalowana a problem nadal namiętnie się powtarza. Otóż, przy włączaniu gry ekran staje się czarny a ja muszę wychodzić z tego magicznym przyciskiem z "flagą" windowsa. Następnie pojawia się następujący komunikat : ![]() Wie ktoś co to może być? Gra jest oryginalna. Jedynymi dodatkami z internetu są mody Nraas i kilka fryzur/ubrań/mebli które wcześniej działały bez szwanku. Ps: nie wiem czy pytanie zadałam w dobrym wątku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|