Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
A ja mam taki pomysł, by sprawdzić czy Bella z Dziwnowa to ta sama co z Miłowa. Wiem, że mówicie, że to na pewno nie ona, ale żeby była pewność...
Zapewne zauważyliście, że w drzewie genealogicznym rodziny Ćwir (np. u Morcia) Bella nie jest taka czarno-biała, tylko "kolorowa", co znaczy, że jest wśród żywych simów. Teraz, kiedy mamy to Bellę Ćwir z Dziwnowa możemy ją uśmiercić i przejść do Miłowa, w rodzinę Ćwir i zobaczyć czy w drzewie genealogicznym Bella nadal jest kolorowa. Jeśli tak to znaczy, że Bellusia z Dziwnowa jest fałszywa, a jeśli obrazek zaginionej jest czarno-biały znaczy to, że Bella z Dziwnowa jest prawdziwa.
Kto nie chce jej tracić, gdyby okazało się, że to ta prawdziwa chyba można ją przenieść z Dziwnowa do Miłowa i do rodziny Ćwir, gdzie potem nie musimy zapisać zmian. Ja osobiście nie mogę tego zrobić, bo chwilowo Simsy mam usunięte z komputera...
A tak w ogóle to nie uważacie, że to się nawet składa do kupy? Bellę porwali kosmici, w Dziwnowie jest rozbity statek kosmiczny i spotykamy Bellę. A poza tym żenujące... Tyle osób próbowało, tyle się starało, a jednak zagadka Belli jeszcze nie została całkiem rozwiązana. Maximowcy się jednak postarali...
|