Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2009, 12:33   #121
FrAiSe^^

Reputacja: 10
Blush Odp: Problemy z misjami

Dopiero zaczelam gre, a juz sie gubie -_-''
Gdzie kupil namiot, aparat fotograficzny itd ?
Prosze o pomoc

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2009, 12:54   #122
Mamełe

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Cytat:
Napisał FrAiSe^^ Zobacz post
Dopiero zaczelam gre, a juz sie gubie -_-''
Gdzie kupil namiot, aparat fotograficzny itd ?
Prosze o pomoc
Na targu w sklepach poszukaj
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2009, 14:22   #123
Keramzyt
Guest

Namiot: Jednoosobowy i dwuosobowy znajdziesz w każdym sklepie (Kupiec produktów różnych)
Aparat: Najtańszy znajdziesz w każdym sklepie (j/w). Dwa lepsze w sklepie z różnymi rzeczami w Al Simhara w Egipcie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2009, 14:45   #124
FrAiSe^^

Dzieki ^^ zaraz wyprobuje .
stare 17.12.2009, 10:38   #125
Upadła Dusza
Guest

Mam misje żeby złapać 3 czerwone pluskwiaki w Chinach, już kilka razy tam jechałam, spędzałam kilka simowych dni, pokazywały mi się gdzie są, simka niby je schwytała, ale komunikat o tym się nie pojawiał, w wyposarzeniu też ich nie było. Spróbowałam buydebugiem, postawiłam to coś do owadów w ogródku (wszystkie z chin), pojawiają się wszystkie oprócz tych czerwonych pluskwiaków. Już drugi raz anulowałam to zadanie, ale znowu je mam i chciałabym je wkońcu zrobić.
Powiem odrazu że jak pierwszy raz pojawiło mi się to zadanie, to jednego pluskwiaka złapałam, gdy szłam po drugiego skończyły się wakacje i od tamtej pory nie moge ich schwytać.
Jest jakiś sposób na te robaczki?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2009, 12:56   #126
Połówka

Upadła Dusza a może ta misja Ci sie anulowała ? Ja miałam tak raz w Chinach, że wakacje mi się skończyły podczas robienia misji, a potem wyświetlił mi się komunikat, że misja została anulowana, bo nie ma już jakiś składników czy coś.
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2009, 17:49   #127
anetee
Guest

Domyślnie Relikt życia

no i mam kolejny problem... muszę odnaleźć rekltr życia. spędziłam w tym grobowcu już chyba kilka dni i nadal nie mogę go odnaleźć. Są tam jakieś głazy które trzaba rozwalić czymś z chin. może to tu jest problem... no i mam za mało kluczy kamiennych do otworzenia drzwi.

a może niech ktoś spisze opis misji tak jak do tomb ridera
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2009, 19:46   #128
rocktechnika

Cytat:
Napisał HNL Zobacz post
Nie wiem czy akurat dobrze kojarzę misję, ale w tym domu chyba trzeba wejść do łazienki i wyjść (przy wychodzeniu pojawia się informacja o karteczce przyklejonej do klamki i otwierają się tajne schody).
[i]Dzięki! Tylko oprócz wejścia do łazienki trzeba jeszcze skorzystać z toalety (tak jak w innej egipskiej misji) i, dla pewności, umyć ręce
Właśnie przez to przechodzę.
/[i]
stare 19.12.2009, 20:41   #129
Mulesia
Guest

Cytat:
Napisał Upadła Dusza Zobacz post
Mam misje żeby złapać 3 czerwone pluskwiaki w Chinach, już kilka razy tam jechałam, spędzałam kilka simowych dni, pokazywały mi się gdzie są, simka niby je schwytała, ale komunikat o tym się nie pojawiał, w wyposarzeniu też ich nie było. Spróbowałam buydebugiem, postawiłam to coś do owadów w ogródku (wszystkie z chin), pojawiają się wszystkie oprócz tych czerwonych pluskwiaków. Już drugi raz anulowałam to zadanie, ale znowu je mam i chciałabym je wkońcu zrobić.
Powiem odrazu że jak pierwszy raz pojawiło mi się to zadanie, to jednego pluskwiaka złapałam, gdy szłam po drugiego skończyły się wakacje i od tamtej pory nie moge ich schwytać.
Jest jakiś sposób na te robaczki?
U mnie było tak, że te pluskwiaki się przemieszczały. Strasznie trudno je było złapać. Ruchliwe to było straszliwie.
Jak znikały, to spoglądałam na mapę. Okazało się, że pojawiały się w innym miejscu.

Raz anulowano mi misję, ale po okazało się, że mogę ją przyjąć po raz drugi, czytając tablicę ogłoszeń.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2009, 05:54   #130
Mamełe

Domyślnie Odp: Relikt życia

Cytat:
Napisał anetee Zobacz post
no i mam kolejny problem... muszę odnaleźć rekltr życia. spędziłam w tym grobowcu już chyba kilka dni i nadal nie mogę go odnaleźć. Są tam jakieś głazy które trzaba rozwalić czymś z chin. może to tu jest problem... no i mam za mało kluczy kamiennych do otworzenia drzwi.

a może niech ktoś spisze opis misji tak jak do tomb ridera
Żeby go znalezc nie trzeba rozbijać tych głazów. Relikt jest zaraz przy wejściu, trzeba wejść w te wielkie drzwi na lewo. No, ale wcześniej trzeba znalezc klucz i iestety splądrowac cały grobowiec Za tymi głazami nie ma nic ciekawego.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania