![]() |
#11 | |
Guest
|
![]()
Okruszek pytałem dziewczyn. Obydwie wróciły do Riverviev. Problem w tym że po aktualizacji podstawy i podróży Riverviev znika i za cholere nie można go znów zainstalować. Ciągle wyskakuje OK po instalacji a Riverviev jak nie było tak nie ma przy starcie nowej gry. W statusie instalacji dodatków też ciągle jest pustka, żadnej ikonki że zainstalowano itp. Podobnie jest z innymi dodatkami. Też qpa. Do wersji 1.4 wszystko jest ok. Dodatki się instalują, jest Riverviev,ale nie ma nowych save'ów z Podróży. Po wrzuceniu 1.6 już wszystko się chrzani i od razu wywala błąd:
Cytat:
Tomek w twoim przypadku pozostaje Ci tylko reinstall ale możesz mieć takie problemy jak ja. Z tym czystym plikiem chodziło mi o to że musi to być plik z podstawy simsów czyli z wersji 1.0... Nie updateowany, nie zmieniany itp Ja niestety nie mogę wrócić do ver. 1.7 bo ciągle mi wywala ten błąd z wersją gry. Na wyłączenie antyvira i firewalla w trakcie instalacji też już wpadłem niestety pomaga to tyle co umarłemu kadzidło. Ostatnio edytowane przez Joe_Black : 22.12.2009 - 11:13 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|