|
|
|
|
#1 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Wpisy rejestru można wyczyścić automatycznie programem np. CClean albo ręcznie wpisując "regedit" w pasek "uruchom", który znajdziesz w menu start i w rejestrze wyszukując wszystko, co zawiera wyrażenie sims.
Tylko trzeba się uważnie wczytywać co kasujesz, bo można skutecznie unieruchomić komputer (np. system się nie wczyta). |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
W pasku który znajdziesz w menu start, jest opcja '' uruchom '' wpisujesz tam regedit i wciskasz enter, potem po lewej stronie masz kilka folderów i klikasz ten o nazwie HKEY_LOCAL_MACHINE, potem SOFTWARE. Szukasz folderu Electronics arts czyli folder w którym masz zainstalowane simsy i usuwasz go. Mam nadzieję że sobie poradzisz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Dziękuję wszystkim za podpowiedź. Będę próbować.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
A czy przed wyczyszczeniem rejestru odinstalowałaś grę? Jeśli nie, to usuń ją w 100% I zainstaluj ponownie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Witam. Zaczęło mnie denerwować wymiotowanie simów. Wymioty są zielone, wiem to stąd, że simsy wymiotują nawet jak idą, jak siedzą przy kompie etc. Poza moją simką zauważyłam to przy 3 jej znajomych. Wszyscy wymiotują O_O Co się dzieje? Miał ktoś tak? ; /
|
|
|
|
#8 |
|
|
Może coś nieświeżego zjedli. Albo to wina jakiegoś dodatku z netu- http://www.modthesims.info/download.php?t=387006. Jest to program dziękuje któremu przeskanujesz dodatki w simsach.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
mnie denerwuje to że gdy moja simka wyjdzie spod prysznica to jest naga i muszę klikać na szafę i dawać by zmieniała ubranie na codzienne . I tak jest za każdym razem ;(
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
A wyrzuć savy na pulpit i wtedy włącz grę, zobacz czy Cię wywali, jeśli nie to pewnie te zapisy są uszkodzone. A nie wgrywałaś żadnych dodatków z internetu?
Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|