|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Teraz po reinstalce nie wgrywałam nic. Poprzednio miałam, ale tylko te ze Store.
Ale wydaje mi się, że właśnie dlatego, że nie pościągałam ich, to po zainstalowaniu savów on nie może wczytać wszystkiego, bo brakuje mu np. biurka i dlatego się wykrzacza. Czy to możliwe? Raz jeszcze dziękuję Ci za zainteresowanie moim problemem. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
Być może to możliwe.
Czyli mam rozumieć że bez tych savów gra działa Ci dobrze?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Chyba działa dobrze. Trudno to powiedzieć, bo na takiej "gołej" grze - to znaczy bez moich rodzin - spędziłam mało czasu, ale jak na razie się nie wywala. Podziałam trochę więcej w weekend, szkoda mi jednak moich rodzinek ;(
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No a może spróbuj przeskanować te savy.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Shan, dzięki Ci za cierpliwość, ale jak pisałam na samym początku - ja jestem noga stołowa z kompa. Jak przeskanować? Podpowiesz?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Klikasz na save prawym przyciskiem myszy i tam powinnaś znaleźć opcje skanuj.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Shan, dzięki Ci wielkie. W 90% pomogło (jedna rodzinka tylko padła). Teraz tylko czekam na 1 czerwca - Nowy Dodatek!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Cieszę się że pomogłem
Oo ja też nie mogę się doczekać nowego dodatku
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hej ;p mam zainstalowane TS3 i wszystkie dodatki aż do Pokoleń i wczoraj zaczęła mi się w pewnym momencie zatrzymywać gra. Czas też wolniej leci nawet na 4 ;/ nie wiem co może być powodem ;o mam parę dodatków z neta ale wcześniej normalnie działały xd
Mój komp : Karta graficzna ATI Radeon HD 3600 Series AMD Phenom (tm) Quad-Core Processor 2.21 GHz Pamięć RAM 3,00 GB |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Witam!
Otóż po zainstalowaniu nowego dodatku 'The sims 3 Pokolenia' i po próbie odpalenia gry, program startu zaciął się. Z kolei po odinstalowaniu podstawówki i dodatków, podczas ponownej instalacji simsów wyskoczył komunikat, że należy sprawdzić sterowniki itp. Czy ktoś miał podobny błąd i jak sobie z nim poradził? Z góry dziękuję za odpowiedź! |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|