| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

U mnie również nasilił się ostatnio problem aplikacji. Wyjście było bardzo proste: usunąć wszystkie dodatki z internetu i problem z głowy. 

Mała porada: wiem, że ciężko się z tymi internetowymi dodatkami rozstać, bo są często bardzo atrakcyjne, ale naprawdę lepiej zainwestować w pakiety z akcesoriami, mieć tego mniej, ale grać bez żadnych problemów.  
		 | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Tak, zgadzam się z Aislinn. (: Też jakiś czas temu miałam problem z: "Działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta...". Po zainstalowaniu kilku fryzur, ubrań itp. od razu chciałam sprawdzić czy wszystkie są i włączyłam grę. Pojawił się właśnie ten napis. Po przeczytaniu kilku porad w necie postanowiłam pobrać.. clean installer (chyba). Oczywiście błąd: "Aplikacja została niewłaściwie zainicjowana" czy jakoś tak. No więc usunęłam dodatki (tylko z dnia, w którym gra przestała mi działać) i działa. Najlepiej kupować dodatki z gazet czy same ale przynajmniej nie są drogie i zawsze działają.

| 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

szukałam parę godzin ale rozwiązania nie znalazłam także piszę tu o pomoc ludzi bardziej swiatłych w tej dziedzinie  

![]() otóz moim problemem jak się zdaje jest "za nowy" komputer. Oczywiscie standardowo wyskakuje tekst "aplikacja została zakłócona ..." System jaki posiadam to windows 7 karty zgodne z directX 10 (a simsy zdaje się wymagają starszej wersji). Niestety uruchamianie w trybie zgodności nie przyniosło oczekiwanego skutku ... Gra jest oryginalna i extra dodatków z sieci brak ... jezeli to jest kwestia tego directX to czy da sie to jakos obejść ??? A jeżeli to coś innego to co i jak mam zrobić ...  | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Miałam dokładany dysk do kompa i przeinstalowywany windows i simy zostały na starym dysku i wkładam płytę do napędu i nie odpala tylko wyskakuje mi okno do instalacji a na starym dysku są simy ale nie odpala tylko wyskakuje błąd jest możliwość że się je jeszcze odpali czy trzeba instalować na nowo.?

| 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Więc. 

Zrobiłam tak jak było napisane,usunęłam wszystkie procesy ,jakie nie były specjalnie ważne do życia windowsa. Lecz...za każdym razem jak chcę pograć ,przed uruchomieniem muszę usuwać wszystko od nowa ;( Czy jest sposób ,aby zapisać stan usuwania raz na zawsze?  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|