|
|
|
|
#1 | |||||||
|
Reputacja: 15
|
Cytat:
W końcu nie każdy musi być chodzącym dziełem sztuki ![]() Cytat:
).A z tym Gio-Georgie. Nawet nie pomyślałem Ale na pewno ja nie mam nic z Georgii (może trochę...) za to Georgia ma również kilka (pozytywnych ) cech ode mnie. Choć aż tak wredny jak ona, to <chyba> nie jestem ![]() Dziękuję za komentarz. Cytat:
I dobrze to ujęłaś- "przebiegła i sprytna lisica" ![]() Cytat:
Choć może niektórych zawiodę ale nie będzie to typowo detektywistyczny serial. Przez główny detektywistyczny wątek będzie się przeplatać wiele spraw rodem z brazylijskiej telenoweli Próbka takiego czegoś już będzie w następnym odcinku. Cytat:
Ale gdyby była taka, co ciągnie do siebie ludzi, to by to FS wcale nie było ciekawe ![]() I masz rację, że na razie trochę bardziej przedstawiłem Kate- może dlatego że jest kobietą? Sam nie wiem Mi bądź co bądź wydaje się najbardziej sympatyczna Oczywiście każdego w miarę czasu przedstawię dogłębniej ![]() A odcinki będą równo co tydzień ![]() Cytat:
![]() Ważne, żebyś odcinki zauważała ![]() Cytat:
). Ciesze się, że Georgia przypadł Ci do gustu. Dziękuję za komentarz
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Cytat:
(ale spoko przyzwyczaiłam się) <udawanyfoch> Wiesz to że mam spowolniony tok rozumowania jeszcze o niczym nie świadczy. Za długo siedzę w domu i mózg mi się przytępił. Ale żeby nie było offa:Tak w ogóle kiedy kolejny odcinek? (ok już wiem )
Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.01.2010 - 10:58 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|