![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Wątpię, żeby w kolejnych dodatkach dali możliwość oglądania simów w resturacjach, barach czy sklepach, animacje wchodznie da samochodu, wzrost sima czy z usuwaniem przedmiotów ze zmianą aktywnej rodziny ;/
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
A skąd wiesz że nie co ty pesymista jesteś myśl pozytywnie może nas zaskoczą
|
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Wiem, jestem strasznym pesyimstą xD Ale na serio sądzę, że to się nie zmieni. Najwyżej dojdą jakieś nowe opcje.
|
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Ale może za dwa dodatki hehe
|
![]() |
![]() |
#146 |
Reputacja: 10
|
![]()
No ja raczej nie sądzę by oni zmienili coś takiego jak widok budynków takich jak restauracja czy sklep. Animacji samochód/Rower/Skuter też raczej nie zmienią. Chociaż bardzo bym tego chciała, bo to dla mnie żadna frajda wysłać ludzi do restauracji, skoro nie mogę ich widzieć w środku. Szczerze, to na początku wpieniało mnie dużo rzeczy, ale teraz się już przyzwyczaiłam. Jak dla mnie, to bym chciała, żeby gra nie kasowała nagrobków Simów, którzy umarli gdy akurat nimi nie grałam. Kiedyś myślałam, że one są w mauzoleum, tylko nie mam uprawnień by je zabrać. Ale one są po prostu kasowane. To ma sens, jak się nad tym głębiej zastanowić. Jeśli kogoś nie znałam ani się z nim nie przyjaźniłam, to po kiego grzyba mi jego nagrobek. Ale uważam, że mimo wszystko powinniśmy mieś wybór, zawsze można by było raz na jakiś czas zaglądnąć do Mauzoleum i pokasować niepotrzebne groby. Też mi "nieograniczone możliwości". Co ze mnie za "burmistrz" miasta, skoro guzik mogę. W tej chwili to te nagrobki mnie najbardziej wpieniają w grze. Mogliby napisać na to jakiegoś moda. Przecież to nie może być trudne. Zmienić parę parametrów. Ja bym była cała happy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Ja bym dodała możliwości takie:
1. Ekhem... Simy mogłyby się kąpać np. w stawach (nie w parku Głównym) w górach, albo na plaży 2. Mniejsze parcelki, a raczej możliwość dania w dowolne miejsce parcelę dowolnej wielkości 3. Jakieś zwierzątko na dobry początek - nie tylko rybkę ale np. chomika, czy chociaż kaczki na stawie :/. A jakby wyszedł dodatek ze zwierzętami, to możliwość kupienia sobie jamnika, którego niebyło w TS2, lub był obrzydliwy i niepodobny do tej rasy. Nie pamiętam już ![]() 4.UFO - w tej grze ma być UFO! Fajnie to wyglądało w 2. Patrzę sobie przez lornetke a tu, pach- widzę ufoludka! ![]() 5. Przydałby się jakiś psychopata chodzący po mieście po godzinie 23. Stoję sobie w parku a tu za Tobą ktoś stoi z nożem. Brr.. I niech się nazywa Zygmunt Rzeżucha ![]() Ostatnio edytowane przez Nunczaki Orientu : 02.01.2010 - 16:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Alicia:Ta piąteczka to nezły pomysł,niezły był by dodatek
The Sims 3:W nogi jeśli zdołasz |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Thx Ea, I przydałoby się więcej owoców,wogóle drzew.
Np. dąb i kasztany, które rodzą żołędzie i kasztany, no, i żeby kwitły drzewa i kwiaty. Strzeszczając - The Sims 3 Przyroda na Rok
mod eidt: nieregulaminowa sygna. Ostatnio edytowane przez Nunczaki Orientu : 10.01.2010 - 20:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 11
|
![]()
@Starly, teraz jak jest dodatek WP to można zmieniać rodzinki bez obawy straty zawartości plecaka
![]() Ja bym dodała koniecznie: -wspomnienia, bo brakuje mi tej opcji z dwójki - dobre i złe, plus neutralne; -zwierzaki i pory roku koniecznie - więcej zwierząt, a w deszcz simy mogłyby używać parasola; -dobieranie makijażu do każdego stroju tak samo jak fryzury - simy na noc nie miały by makijażu, makijaż wieczorowy i codzienny by się różniły; -niezależne elementy fryzur jakie można dopasować, typu grzywka, ozdoba we włosach, loczki nad czołem, objętość fryzury; -owłosienie ciała do wyboru! -więcej biżuterii, bransoletki na oba nadgarstki, jakieś wisiorki i naszyjniki, simy mogłyby zamawiać biżuterie robioną ze znalezionych kamieni, więcej kolczyków; -tatuaże!! -rożne instrumenty (saksofon, akordeon, no i gdzie pianino?); a tak fantazjując: -więcej sportów, skatepark, odkryty stadion, różne zawody sportowe; -simy mogłyby nakladać maseczki na twarz w domu; -pranie ciuchów, odkurzacz, mycie samochodu; -więcej umiejętności, np jazda na deskorolce, rolkach począwszy od prostych jazd z wywrotkami po skomlikowane ewolucje i zjazdy na poręczach ![]() -więcej rodzajów śmierci (TS2 pod tym wzgledem wymiata); -choroby typu wysypka, zatrucie, biegunka, goraczka, złamania; -zbieranie ziółek i robienie eliksirów, np zdrowotnych, miłosnych z lubczykiem; -kilka rodzajów tańca, chociaż jakieś proste kroki No. ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 03.01.2010 - 20:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|