|
|
#11 |
|
Reputacja: 15
|
Dziurawiec
No tak, to jest zupełnie coś innego niż OZDK ![]() I dziękuję za miły komentarz ![]() Sandra Co do Georgii- w tym odcinku wykreowałem ją na wyjątkowo miłą Ale dlugo taka nie będzie No i moim zdaniem upartość w zawodzie detektywa jest jedną z najważniejszych cech! Hmmm... dlaczego wy wszyscy podejrzewacie tego bogu ducha winnego klechę! ![]() Odcinek za jakiś tydzień, pozdrawiam i dziękuję za komentarz ![]() Inko Dobra, druga osoba za księdzem. Ja nie wiem dlaczego wy go tak podejrzewacie Dzięki za komcia. niet hmm... ksiądz i company? Faktycznie mogło się trochę skojarzyć, no ale w końcu ksiądz to też człowiek i może występować w różnych FS- i nie jest to chyba nic oryginalnego No i zasadnicza różnica- tamten był wampirem (pamiętam, bo jeszcze niedawno czytałem )Nie wiem dlaczego Ci się te zdjęcia nie wyświetlają, u mnie jest wszystko ok... dzięki za komentarz i pozdrawiam ![]() Avonlea No tak, na zdjęciach jest zazwyczaj najwięcej błędów rzeczowych Po prostu czasem bardzo mi się spieszy i nie chce mi się cackać ze szczegółami.No i jeszcze: może FS nie jest szczytem oryginalności, ale plagiatem też nie jest Dziękuję za komentarz.No i oczywiście czekam jeszcze na następne Wasze opinie
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|