![]() |
#231 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() fryciuuniaaa tutaj opisalam jak sobie poradzialm z ta misja http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 | |
Guest
|
![]()
No ja biegam od piramidy do piramidy i jak na złość mumi nie ma :/ była jedna to ją zlikwidowała :/
Cytat:
Oki zrobię jak napisałaś w tamtym temacie, ale mam jeszcze jedno pytanko. Napisałaś, że musiałaś ustawić szanse na mumie na zawsze. O co chodzi? Ostatnio edytowane przez zelkam : 12.01.2010 - 14:34 |
|
![]() |
![]() |
#233 |
Reputacja: 17
|
![]()
Fryciuniu na następny raz użyj opcji Edytuj post.
Mamełe chodzi chyba o edycję terenu wakacyjnego. Wchodzisz tam na parcelę publiczną i ustawiasz sarkofag, czy właśnie jakoś tak. ![]()
![]() |
#234 | |
|
![]() Cytat:
2. wpisujesz kod testingcheatsenabled true 3. wpisujesz kod buydebug 4. wchodzisz w kupowanie i kategoria "?" 5. wchodzisz w elementy grobowca wybierasz sarkofag (wszystko jedno jaki) i stawiasz. Wciskasz ctrl+shift i klikasz myszka na sarkofag i tam bedziesz miec opcje wlasnie szanse na mumie i trzeba ustawic na zawsze. Najlepiej poustawiac sobie kilka sarkofagow, poniewaz mumia wychodzi tylko 1 raz a nie zawsze za pierwszym razem przeklnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mamełe, a ja miałem tak, że w Sfinksie moja Simka weszła do komnaty z 4 sarkofagami i wszystkie mumie wyszły, a także zaatakowały i schowały się do sarkofagów. Następnie moja simka przespała się w sarkofagu i podczas snu wyszła 1 mumia jeszcze raz.
![]()
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
udało się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
U mnie na poziomie drugim 156 nie działa. Męczę się z tym od pół godziny, a nie mam pojęcia, co zrobić. Co chwila wyskakuje mi komunikat, że kody muszą gdzieś tu być spisane, ale żadnego innego przejścia nie ma. Co robić?
|
![]() |
![]() |
#238 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
Dziękuje ślicznie za podpowiedz ale nadal go nie widze nie wiem może to jest problem z moją grą że mi go nie pokazuje bo naprawde go nigdzie nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |