![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki. Poświęcę się i sprawdzę. Ja miałam do niedawna starą łatkę, bo mnie w nowej obiekty Store (a raczej ich brak) denerwowały. Ale popsuł mi się save i w swej głupocie zainstalowałam nowe łatki w nadziei, że save się naprawi. Nie naprawił się. Naprawiłam go sama, ale przez to nie mogę już wrócić do starej łatki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Mam problem z tym narzędziem. Mój problem występuje przy zapisywaniu świata, ale tylko jeśli już postawiłam choć jedną parcelę. Klikam wtedy zapisz i wskakuje mi taki komunikat: Program CAW.exe przestał działać i wyłącza się wszystko. Co zrobić, żeby to działało?
PS: Ktoś tu napisał (nie pamiętam nicka), żeby ściągnąć program od nowa, ale czy to pomaga? PS2: No więc tak zrobiłam. Znaczy ściągnęłam od początku i zainstalowałam od nowa. Nie zadziałało. Znowu wyskakuje problem: program CAW.exe przestał działać. Błagam pomocy! Nie mogę mieć świata bez parceli, bez simów... Aha dodam jeszcze, że mam Vistę. Może to jest powodem tej nieprawidłowości? Wiecie cuś na ten temat? Ostatnio edytowane przez zelkam : 03.01.2010 - 18:40 |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Może prawy przycisk - Uruchom Jako...
I wtedy coś to da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
Zainstalowałem ten program chyba na drugi czy trzeci dzień po premierze i praktycznie od tamtej pory męczę się nad swoim otoczeniem. 3 razy zaczynałem od nowa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Swoją drogą... ciekawa jestem twojego miasta theground mam takie wrażenie ze bedzie bardzo faaajne xD wstawiaj na forum i juz!! pzdr.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Hehe Emilci@ niestety wkurzyłem się i usunąłem, będę robił nowe jak znajdę czas, mam kopię zapasową gdzieś, ale to było we wcześniejszej fazie i pewnie nie będzie mi się chciało już kończyć tego, teraz żałuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Osz ty! <wnerw> To rób nowe i szybko bo doczekać się nie mogę xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
Nie martw się na pewno będzie, a jak mi nie wierzysz że było to mogę kiedy tam podesłać parę screenów, ale jeszcze z wczesnej fazy, nie ma chyba nawet obiektów tam żadnych jeszcze na tych zdjęciach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
Wierzę , wierzę xD
A jak można eksmitować miasto z gry , z domami i obiektami xD ?Bo mi się zacina gdy gram w moim miescie ;[ chyba ze na to jest jakiś sposób .....?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|