![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ja miałem połowe to przegrywałem w konkursie i teraz jak mam maksymalny poziom wygrywałem. nieważne jaką potrawą ale tak było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Umiejętność gotowania raczej nie ma znaczenia... Mój Sim wystawił kiedyś na konkurs ciasto przygotowane przez SIOSTRĘ i wygrał
![]() Bardziej byłabym za przypadkiem, po prostu. Moim zdaniem gra losuje zwycięzcę, tyle, że z większym prawdopodobieństwem wybrania aktywnego Sima- jak widać po Waszych postach, nie ma reguły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
To tak samo jak w konkursie tanecznym nigdy może kilka razy mojka simka wygrała w konkursie.
Masz racje rzeczywiście gra losuje zwycięsce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
A to dzięki za odpowiedź, czyli to wszystko po prostu losowo, ale chyba punkty hobby i gotowania też się przydadzą.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ja ostatnio pojechałem do Kuchni Zuzi dwoma braćmi, bo tylko jeden miał członkostwo, a drugiego zabrałem przez przypadek. ten drugi, który nie miał pojęcia o gotowaniu no może naparstek (1 poziom) przygotował spaghetti - WYGRAŁ! To mnie troszkę zdziwiło, no bo jego brat miał często kłopoty ze zwycięstwem, a umiał gotować. Więc chyba gra losowo wybiera zwycięzcę.
![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jeśli mogę się wtrącić - potrawa z "surowców naturalnych" (nie kupionych, np. wyhodowane warzywa, złowione ryby itd), ma większe szanse na wygraną
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|