Antonina
O ile jakiekolwiek ciekawe znajdę, to mu zmienię
karmin
Bardzo bym prosił
Avonlea
Mógł cię zmylić błąd- oczywiście, że przez h a nie k
Invidia
Cytat:
Ten odcinek ma jedną, rażąca i bezczelną wadę- jest za krótki.
|
No tak, tylko w przypadku zdecydowanej większości działa to zupełnie na odwrót
Cytat:
Proszę, żeby nie było więcej takich zbliżeń Toma, bo on jest brzydki, daj lepiej Georgie!
|
Georgia jest już na tylu zdjęciach, a praktykanci przecież nie mogą pozostać w cieniu
Cytat:
Uwaga co do zdjęć- łączenie maxisowskich fryzur czy mebli i ubrań z dodatkami z internetu to fatalny pomysł- psuje klimat zdjęć-albo maxis albo internet!
|
Nie mogłem jednak dopasowac niczego lepszego- moja kolekcja jest jeszcze niekompletna
Cytat:
Oczy ślizgały mi się między tekstem, bardzo gładko poprowadziłeś akcję- może trochę zbyt gładko.
|
W sensie, że zbyt mało opisów, tak? Sam nie wiem jak to się stało- to pewnie dlatego, że tak szybko pisałem- miałem gigantyczną wenę
Cytat:
Tom, Tom- postać interesująca, dodaj jej jeszcze odrobinę charakteru, bo ci praktykanci są strasznie mdli- co jest zapewne oczywistym i bardzo trafionym zabiegiem, bo Georgia to bardzo wyrazisty charakter.
|
Praktykanci wiem, że na razie są tylko księżycami krążącymi wokół głównego "ciała"- nie są ważne, a na dodatek odbijają tylko światło na główną postać, jeszcze bardziej ją eksponując. Ale zapewniam, że do czasu
Cytat:
Ciekawe co się stało z Kate. Nie przepadam za nią, ale porwania to coś co mi się podoba.
|
No ale w końcu coś musi się dziać!
Cytat:
I jeszcze jedno- mogę widzieć skąd masz te przewrócone krzesła?
|
Jak będę robił zdjecia do następnego odcinka to zajrzę (o ile podali adres strony), bo niestety tak, to nie pamiętam
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam
Tak jak powiedziałem wcześniej- nadal jest trochę mało komentarzy, w stosunku do poprzednich odcinków

mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie.