![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
caalam, heh jaki kryminał
![]() No to jadziem: Ćwir- Mortimer ożenił się z Diną i mają bliźniaki - Annę Marię i Krzysztofa. Jakiś czas później zmarł ze starości. Dina rozpaczała, ale przypomniała sobie o Donie Lotario. Atualnie mieszkają razem. Aleks jest nastolatkiem i jest zauroczony w miastowej - Olaf Promyk (to jest dziewczyna tylko ma męskie imię, ale już zmieniłem w SimPe ![]() Lotario- Don miał 4 kochanki, a teraz ma jedną ![]() ![]() Kaliente- Nina zaszła w ciążę z Donem. Jej syn ma na imię Sergio. Wyprowadziła się do mojego sima. Przyjemniaczek Daniel i Kasia są tylko przyjaciółmi. Są zgodnym małżeństwem z Marysią. Wprowadził się do nich Damian i ma z Andżeliką dziecko (zapomniałem jaka płeć :/). Liliana mieszka ze Szczepanem. Marzyciel- Dariusz ma z Kasandrą syna Czesława. Liliana i Szczepan są jak na razie tylko zaręczeni. Biedak- Tu jest nieźle ![]() ![]() ![]() Hak Lucyna jest nastolatką i jest z Błażejem Biedakiem. Jan i Esmeralda mają córkę Laurę. I tyle ![]() Próchno Karolina napisała powieść i uśmierciłem ich bo mi sie nie chciało nimi grać. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|