|
|
#281 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Guest
|
Wpisuje kody, przyjmują się, ale jak klikam na piramidę to jest tyklo 'brak dostępnych interakcji' ;/ kurdee, czy to koniec? :< Searle - nie nie, to jest jakieś krzesło
toaleta była u góry, byłam, była spłuczka, wyświetliła się dziurka w podłodze ale był w niej tylko worek pieniędzy i tyle. Dobra, screen pomieszczen jak wejdę po schodach z tego pokoju z cholernymi drzwiami, może to coś komuś powie - http://i48.************/9545.png
Ostatnio edytowane przez lovewilltearusapart : 21.01.2010 - 16:37 |
|
|
|
#283 |
|
Reputacja: 10
|
Kliknęłaś na kłódkę po prawej stronie dymka pramidy?
1. Wpisz kody. 2. Klik na piramidę, kłódkę po prawej, znaczek budowania i kupowania. 3. Odnalezienie drzwi. 4. Shift+Ctrl --> klik na drzwi --> Odblokuj (łańcuch winien jak jakby się rozlecieć)
|
|
|
#284 |
|
Guest
|
Nie ma nigdzie kłódki ;< może to trzeba robić w trybie edycji miast, a nie jak jest się Simem czy cuś? dobra jestem hardkorem znalazłam kłódkę
teraz spróbujęUDAŁO SIĘ!! bardzo ale to bardzo dziękuję! Jak będę miała jeszcze jakiś problem dam znać jeszcze raz wieeelkie dzięki
Ostatnio edytowane przez lovewilltearusapart : 21.01.2010 - 17:54 |
|
|
|
#285 |
|
Guest
|
Witam, dziekuje za ostatna porade. Niestety jak widze jestescie kilka misji przede mna wiec nie pomoge. Za to mam pytanie co do jednej z misji. Chodzi o egipt udalo mi sie wlamac do tajnej kryjowki ktora otwierala sie jak moja simka skorzystala z toalety. I teraz mam problem z tymi drzwiami. nie umiem otworzyc wszystkich na raz. Szukalam w poprzednich poradach ale nic o tym nie ma, wiec BARDZO prosze o pomoc. Mam jeszcze pytanie o kody. chcialabym odmlodzic moja simke ale jak wpisuje set age to wyskakuje blad ze "set" jest bledem.
Pozdrawiam M32 |
|
|
|
#286 |
|
Guest
|
tutaj znalazlam poradnik odnosnie dodatku,a przede wszystkim misji,po prawej na pasku macie opisane wszystkie zadania z kazdego kraju,moze komus sie przyda
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=960 |
|
|
|
#287 |
|
Guest
|
jestem w chinach. mam przeprowadzić dwa razy sparing z jakimś tam mistrzem, są przyjaciółmi, nigdzie nie widzę w/w opcji. pomoże ktoś?
|
|
|
|
#288 |
|
Guest
|
musisz sięprzebrać w strój do sim-fu
|
|
|
|
#289 |
|
Guest
|
problem się rozwiązał, simka była w ciąży
|
|
|
|
#290 | |
|
Guest
|
Cytat:
czy jest szansa że za jakiś długi czas gdzieś się pojawią, a może w chinach coś by mnie mogło przekląć?
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|