![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Remus... - Nie wiesz to nie mów.
NIe powiem Ci co zrobić nie chce mówić o piractwie. |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Odpada.
Nie kuś mnie jeszcze raz RIO bo się rozmyślę. Ja tam wolę zamówić OŻ niż sie bawić w piractwa. I nie pisz post pod postem. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
regenerację? nie. po prostu to by było tak jakbyś grał w simsy bez płyty. Tworzysz obraz płyty, fachowo sie to nazywa tworzenie kopii zapasowej (chyba
![]() no i do tego właśnie najlepszy jest program Deamon Tools, darmowy. edit. to nie jest piractwo. jeżeli masz oryginalną płytę u siebie, kupioną, to tworzenie kopii zapasowych jest legalne. Przed instalowaniem nowych dodatków (albo odinstalowywaniem, nie pamiętam) jest nawet komunikat o tym, że warto zrobić kopię zapasową. Ostatnio edytowane przez inoue : 26.01.2010 - 19:54 |
![]() |
#15 |
|
![]()
Remus gdzie ty widzisz moje posty 2 nad sobą?
Dobrze widzę od tego czasu od którego żyję i jakoś postów nie widzę. A poza tym (sorry Administratorzy i Modzi ale mnie to już wnerwia) jest opcja reportuj... I sam piszesz posta pod potem więc świętego nie udawaj. Co do tematu - Kopia zapasowa skopiowanie Plików gry i zapisaniu na Innym dysku,pendrive,DZ,(dysk zewnętrzny) , Cd ,DVD,ect. Deamon Tools jest emulatorem i czasem zakłóca działanie innych programów. Najlepiej dbać o płyty ^^ |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
tak, jest to nielegalne tylko wtedy gdy nie masz oryginalnej płyty, ale że nie lubie się powtarzać to już sie zamykam w tym temacie : )
|
![]() |
#17 |
|
![]()
Słuchajcie ja jestem cierpliwy i poczekam do tego 1-ego lutego.
Zresztą simy nie zając nie ucieknąm |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
to po co pisales ten temat?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |