![]() |
#462 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem dokładnie, bo przestałam używać .packages, ale widziałam, że sporo osób na forum tak doradza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Guest
|
![]()
probowalam i tu i tu i nigdzie nie widzi ich w laucherze. nie mam pojecia o co kaman i wkurza mnie to z lekka, bo sporo mam tych plikow... nie myslalam, ze bedzie z tym problem.
|
![]() |
![]() |
#464 |
|
![]()
Te pliki nie pokazuja się w launcherze :> Są od razu w grze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]()
ale zanim zainstalowalam wp pokazywaly sie chyba :]
|
![]() |
![]() |
#466 |
|
![]()
Ostatnio zauważyłam, że po spełnieniu celu życiowego sima zostaje puste okienko - wygląda to tak, jakby sim nie miał celu. Czy ktoś ma też taki błąd? Czy tak się stało po jakiejś aktualizacji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]()
Ja mam cel życia ale jak go spełnie to on jak robi się srebny i ma takie gwoździe
|
![]() |
![]() |
#468 |
|
![]()
Ok, już wszystko w porządku.
Moi simowie pojechali na wakacje i pojawił się obrazek spełnionego celu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]()
Hej!! Mam pewien problem, a nie wiem na jakim forum mogłabym go umieścić. Wysłałam swoją simkę do "Paryża", gdzie zaprzyjaźniła się z pewnym starszym panem. Ale TYLKO I WYŁĄCZNIE zaprzyjaźniła!!
![]() ![]() Wie ktoś coś może na ten temat?? Sorki za zakładanie nowego postu, już poczytałam o problemach innych ale nie wiem jak go usunąć :/ Ostatnio edytowane przez irmerlin : 01.02.2010 - 20:10 Powód: Problem rozwiązany |
![]() |
![]() |
#470 |
|
![]()
Nie wiem czy takie pytanie już było, jeśli tak to wybaczcie. A mianowicie czy wie ktoś co zrobić by można było kupić, poza miejscami wakacyjnymi, np. aparat fotograficzny, czy też ten stojak do rozbijania desek? Istnieje na to jakiś kod, czy coś w tym stylu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|