![]() |
#11 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
jestem zalatana i polprzytomna, jezdze po lekarzach po jakies durne skierowania, wiec teraz, kiedy mam chwilke, nadrobie 2 odcinki.
pierwszy jest bardzo fajny, duzo Iana i jego mlodszego brata. Musisz mi wybaczyc, ze sie nad nim nie rozczulam, ale nie lubie blondynow z niebieskimi oczyma ![]() wole wysokich brunetow z czekoladowymi oczami! ![]() ![]() nie powiem Ci, ze wiem, jak to jest, ze ktos juz sbie z gory zalozyl, ze ten spal z tym a ten z tym i sie nie wywiniesz z tego, bo ja osobiscie takiej sytuacji nigdy nie mialam -> nie pamietam, czy moi bohaterowie tez <co?> ogolem widze, ze zaczyna sie akcja. teraz biore sie za nastepna czesc, "why he?" na poczatku myslalam ze to blad jakis ,a potem zobaczylam zdjecie Iana ![]() wiec zedytuje jak skoncze czytac i pozbieram mysli. napisalabym posta pod postem, ale Pani Moderator tego nie przelknie ![]() edit : zaczelam drugi odcinek i od razu w oczy mi sie rzucilo : Cytat:
Cytat:
szkoda, ze tak skrocilas ich podroz. fajnie by bylo poczytac o ich sprzeczkach. i na lepsze im jednak wyszlo skorzystanie z terenowki Emmy ;D gratuluje sceny lozkowej! ja bym nie potrafila takiego czegos napisac. ;p powinni byc troszke ciszej, moze by uslyszeli pukanie Emmy i by nie bylo tak zle ![]() aaa nie powinno byc New Jersey zamiast New Jarsay ? edit. medium jak cos jest ;p
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 02.02.2010 - 18:23 |
||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|