|  07.02.2010, 16:23 | #51 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  Odp: Denerwujące momenty 

@R_L: Zwłaszcza kopanie śmietników :> Nie lubię także gości, którzy przychodzą po wprowadzeniu się rodziny i stoją przed domem przez kilka godzin jeśli się ich nie przywita.
		 | 
|   |   | 
|  | 
|  08.02.2010, 11:23 | #52 | 
| Guest 

|  Odp: Denerwujące momenty 

Ja najbardziej nie cierpie sąsiadów:/Raz jak ich wpuściłam to oni cały czas pili kawe:/A potem zostawiali na podłodze kubki i zamiast je sprzątnąć to robili kolejne porcje:/
		 | 
|   | 
|  08.02.2010, 16:07 | #53 | 
| Zarejestrowany: 09.08.2009 Skąd: Pośród nocnej magii. Wiek: 26 Płeć: KobietaPostów: 278 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

ja raz uciekłam nastką z domu ale mnie policja zabrała. Położyłam ją spać o 3 nad ranem, poszłam sobie zrobić kanapkę i jak przyszłam już była 7 i musiałam ją szybko ubrać a ona z pół godziny wzdychała ze smutku że ją zgarnęli!

__________________ mod edit: nieregulaminowa sygna | 
|   |   | 
|  09.02.2010, 11:43 | #54 | 
| Guest 

Wkurzają mnie też simowie,którzy w klubach(NŻ)kradną drinki    | 
|   | 
|  09.02.2010, 11:45 | #55 | 
| Zarejestrowany: 13.07.2009 Płeć: KobietaPostów: 865 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

jeszcze wkurzają mnie jak wyskakują te dymki "Może wyskoczymy gdzieś pod koniec tygodnia?" czy coś takiego.
		 | 
|   |   | 
|  10.02.2010, 17:23 | #57 | 
| Guest 

Przed chwilą grając sobie przypomniałam-kiedy Simy śpią i pada śnieg to muszą wstać żeby popatrzeć jak śnieg pada.Strasznie mnie to ostatnio irytuje
		 | 
|   | 
|  10.02.2010, 19:53 | #58 | 
| Zarejestrowany: 14.04.2009 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 450 Reputacja: 10 |  Odp: Denerwujące momenty 

A mnie wkurza taki moment. Gra studenką w akademiku i tam są inni studenci. Wkurze mnie to gdy jeden ze studentów wyciąga pracę domowa i odrabia, przerywa wyciąga następną pracę i znów przerywa i tak w kólku i wszedzie gdzie nie popatrzę to niedokończona prace domowe prze ten bałagan muszę je usuwać kodemj | 
|   |   | 
|  10.02.2010, 20:14 | #59 | 
| Guest 

Tak mnie też ostatnio to wkurza.Wkurzają mnie simy których zatrudnię do pracy i przydziele im pracę "sprzedawcy" a oni zamiast namawiać do kupowania to namawiają jednak ze skutkiem negatywnym i tracę gwiazdki.;/
		 | 
|   | 
|  12.02.2010, 15:19 | #60 | 
| Guest 

Mnie wkurza to że gdy np. moja simka siedzi z narzeczonym na kanapie to jak klikne   ,,obejmij " to wyłącza TV. Wkurza mnie też to że kiedy im się nudzi to żrąą...  --------------------------------------------------------------- Ja w TS 3 zrobiłam żula xD | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |