|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Katka_psyhopatka, nareście ktoś promuje taki sam sposób jak ja
THX !! Skąd wzięłaś linki, bo ja(akcent na "ja") je zamieszczałem na forum.mabda, ty musisz mieć łatkę worldwide bo widzę na screenie że masz po angielsku. Jeśli chodzi o odinstalowanie to ja mam tylko taki sposób: odinstalowywanie |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja też ostatnio miałam problem z EADM. Wcześniej wszystko działało normalnie, raz tylko wyskoczyły mi niebieskie pola, ale wywaliłam grę, zainstalowałam od nowa i wszystko było w porządku. Ale parę dni temu gra poprosiła o aktualizację i ja, jak zawsze kliknęłam OK czy to trzeba i ku mojemu zdziwieniu pojawił się błąd i lakoniczny komunikat w stylu: wystąpił błąd i nastąpi zamknięcie aplikacji. Próbowałam coś tam z menadżerem i pokazał się komunikat, że mam problem plikiem qtcore.dll a właściwie to go nie mam.
Wywaliłam grę, ściągnęłam CCleaner z dobrych programów, następnie zrobiłam defragmentację dysku i ściągnęłam ten plik (można bez problemu znależć w necie - google). Zainstalowałam tam gdzie radził tutorial i zainstalowałam grę. O dziwo, nie zainstalował mi się EADM, musiałam to zrobić ręcznie. Pojawiały się komunikaty, że coś tam jest zainstalowane i czy pomimo tego chcę instalować. Potem wyskoczyło pytanie czy chcę zainstalować aktualizację EADM. Tak zrobiłam i po kolei zainstalowałam Podróże i Apartament (przepraszam, ale nie wiem jakie są polskie tytuły). Przy każdym instalowaniu pytał o aktualizację i ja potwierdzałam. Wygląda, że wszystko działa bez zarzutu. Mam nadzieję, że opis mojego problemu pomoże innym forumowiczom.
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |