|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Katka_psyhopatka, nareście ktoś promuje taki sam sposób jak ja
![]() mabda, ty musisz mieć łatkę worldwide bo widzę na screenie że masz po angielsku. Jeśli chodzi o odinstalowanie to ja mam tylko taki sposób: odinstalowywanie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też ostatnio miałam problem z EADM. Wcześniej wszystko działało normalnie, raz tylko wyskoczyły mi niebieskie pola, ale wywaliłam grę, zainstalowałam od nowa i wszystko było w porządku. Ale parę dni temu gra poprosiła o aktualizację i ja, jak zawsze kliknęłam OK czy to trzeba i ku mojemu zdziwieniu pojawił się błąd i lakoniczny komunikat w stylu: wystąpił błąd i nastąpi zamknięcie aplikacji. Próbowałam coś tam z menadżerem i pokazał się komunikat, że mam problem plikiem qtcore.dll a właściwie to go nie mam.
Wywaliłam grę, ściągnęłam CCleaner z dobrych programów, następnie zrobiłam defragmentację dysku i ściągnęłam ten plik (można bez problemu znależć w necie - google). Zainstalowałam tam gdzie radził tutorial i zainstalowałam grę. O dziwo, nie zainstalował mi się EADM, musiałam to zrobić ręcznie. Pojawiały się komunikaty, że coś tam jest zainstalowane i czy pomimo tego chcę instalować. Potem wyskoczyło pytanie czy chcę zainstalować aktualizację EADM. Tak zrobiłam i po kolei zainstalowałam Podróże i Apartament (przepraszam, ale nie wiem jakie są polskie tytuły). Przy każdym instalowaniu pytał o aktualizację i ja potwierdzałam. Wygląda, że wszystko działa bez zarzutu. Mam nadzieję, że opis mojego problemu pomoże innym forumowiczom.
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|