Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.02.2010, 09:37   #1
Excel38
Guest

Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

Katka_psyhopatka, nareście ktoś promuje taki sam sposób jak ja THX !! Skąd wzięłaś linki, bo ja(akcent na "ja") je zamieszczałem na forum.

mabda, ty musisz mieć łatkę worldwide bo widzę na screenie że masz po angielsku. Jeśli chodzi o odinstalowanie to ja mam tylko taki sposób: odinstalowywanie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.02.2010, 22:42   #2
epletre

Reputacja: 10

Ja też ostatnio miałam problem z EADM. Wcześniej wszystko działało normalnie, raz tylko wyskoczyły mi niebieskie pola, ale wywaliłam grę, zainstalowałam od nowa i wszystko było w porządku. Ale parę dni temu gra poprosiła o aktualizację i ja, jak zawsze kliknęłam OK czy to trzeba i ku mojemu zdziwieniu pojawił się błąd i lakoniczny komunikat w stylu: wystąpił błąd i nastąpi zamknięcie aplikacji. Próbowałam coś tam z menadżerem i pokazał się komunikat, że mam problem plikiem qtcore.dll a właściwie to go nie mam.
Wywaliłam grę, ściągnęłam CCleaner z dobrych programów, następnie zrobiłam defragmentację dysku i ściągnęłam ten plik (można bez problemu znależć w necie - google). Zainstalowałam tam gdzie radził tutorial i zainstalowałam grę. O dziwo, nie zainstalował mi się EADM, musiałam to zrobić ręcznie. Pojawiały się komunikaty, że coś tam jest zainstalowane i czy pomimo tego chcę instalować. Potem wyskoczyło pytanie czy chcę zainstalować aktualizację EADM. Tak zrobiłam i po kolei zainstalowałam Podróże i Apartament (przepraszam, ale nie wiem jakie są polskie tytuły). Przy każdym instalowaniu pytał o aktualizację i ja potwierdzałam.
Wygląda, że wszystko działa bez zarzutu.
Mam nadzieję, że opis mojego problemu pomoże innym forumowiczom.

"We never close"
epletre jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2010, 20:41   #3
epletre

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał epletre Zobacz post
Ja też ostatnio miałam problem z EADM. Wcześniej wszystko działało normalnie, raz tylko wyskoczyły mi niebieskie pola, ale wywaliłam grę, zainstalowałam od nowa i wszystko było w porządku. Ale parę dni temu gra poprosiła o aktualizację i ja, jak zawsze kliknęłam OK czy to trzeba i ku mojemu zdziwieniu pojawił się błąd i lakoniczny komunikat w stylu: wystąpił błąd i nastąpi zamknięcie aplikacji. Próbowałam coś tam z menadżerem i pokazał się komunikat, że mam problem plikiem qtcore.dll a właściwie to go nie mam.
Wywaliłam grę, ściągnęłam CCleaner z dobrych programów, następnie zrobiłam defragmentację dysku i ściągnęłam ten plik (można bez problemu znależć w necie - google). Zainstalowałam tam gdzie radził tutorial i zainstalowałam grę. O dziwo, nie zainstalował mi się EADM, musiałam to zrobić ręcznie. Pojawiały się komunikaty, że coś tam jest zainstalowane i czy pomimo tego chcę instalować. Potem wyskoczyło pytanie czy chcę zainstalować aktualizację EADM. Tak zrobiłam i po kolei zainstalowałam Podróże i Apartament (przepraszam, ale nie wiem jakie są polskie tytuły). Przy każdym instalowaniu pytał o aktualizację i ja potwierdzałam.
Wygląda, że wszystko działa bez zarzutu.
Mam nadzieję, że opis mojego problemu pomoże innym forumowiczom.
Uuq, tutaj opisuję moje przygody z qtcore.dll. Wiem, to jest do poprzedniej aktualizacji, a dokładniej do aktualizacji Launchera, ale może pomoże. Ja jeszcze nie kupiłam Kariery, bo tutaj premiera dopiero jutro chyba, a zresztą jestem chora i mam popsuty samochód, ale na pewno kupię. Gra już od kilku dni pyta mnie o aktualizację, aż się boję kliknąc OK....

"We never close"
epletre jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania