|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś zadowolony/a z adopcji dzieci w TS3? | |||
Tak, wszystko w pełni mnie satysfakcjonuje. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 22.50% |
Tak, choć nie do końca. |
72 | 45.00% |
Nie, raczej nie. Jest sporo niedopracowań i ogólnie nie podoba mi się. |
15 | 9.38% |
Straszne! Wolę nikogo nie adoptować! Wszystko woła o pomstę do nieba! |
15 | 9.38% |
Nie mam zdania. Nigdy nie korzystałem/am z tego typu usług. |
39 | 24.38% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 160. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Adoptowałam kiedyś dziewczynkę. Okazała się grubsza, mimo tego była śliczna. Co jakiś czas po prostu ćwiczyła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo lubię korzystać z adopcji, i zawsze wybieram "dziecko" bo mi o to chodzi: żeby nie musieć zajmować się małym niemowlaczkiem. Albo po prostu żeby oszczędzić matce kłopotów. Ostatnio moja simka adoptowała chłopca - cechy miał całkiem niezłe: "Lubi przyrodę" "Komputerowiec" i "Niespokojny sen". Problem w tym, że miał ciemną skórę i blond włosy. Jak już ktoś zauważył, adoptowane dzieci bardzo często mają ciemną karnację.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
raz jeden jedyny adoptowałam niemowlę (chyba w ciągu całej mojej epickiej historii gry w simsy), bo ni cholerę simka nie mogła zajść w ciążę, a sunset valley jest zacofane in vitro tam nie praktykują :C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja zaadoptowalam dziewczynke i nie jestem zadowolona, to byl blad z mojej strony. Jest dokladnym przeciwienstwem tego co sobie wyobrazalam- gruba, nieladna, , z najgorszymi cechami(niechluj, przegrany i spioch), w dodatku ma czarna skore(nie jestem rasistka, ale po prostu nei chce miec takiego dziecka w domu, bo to dziwnie wyglada, matka biala, ojciec jeszcze bielszy, a ona czarna...O.o). Malo tego, jest to murzynka z blond wlosami!!! no nic, nie gram z kodami i zadnymi modami, ale sprobuje cos z nia zrobic, jezeli nadal bedzie zle to ja po prostu zabije.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja nienawidzę adoptowanych dzieci. Pamiętam, jak kiedyś zaadoptowałam dziecko. Zabiłam (xd) i usunęłam rodzinę. Tworzę nową, wprowadzam, adoptuję kolejne dziecko i... przyszło mi TO SAMO. A mianowicie ciemnoskóry brunecik z koszmarnym układem twarzy. Specjalnie dla tego tematu przepisałam jego cechy. XD :
- Niechluj - Infantylny - Śpioch (było to dziecko w wieku szkolnym, więc miało tylko 3 cechy). Jak już mówiłam nie lubię adoptować dzieci, zresztą bardzo lubię patrzyć jak simka rodzi. XD |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Znów adoptowałam dziewczynkę. Cechy ma świetne i wygląda całkiem nieźle. Coraz bardziej podobają mi się adoptowane dzieci. Alee! Dlaczego cała piątka dzieci, jakie dotychczas adoptowałam, są komputerowcami???
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie wierzę! Trafiła mi się całkiem ładna dziewczynka. Ma Dobre cechy:
dobra odważna pasożyt Aż mnie troche to zdziwiło. Ma lekko opaloną cere, i jest troche pulchna (odchudzi się) No nic jestem bardzo szczęśliwa bo dotychczas nie adoptowałam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jak, na razie to adoptowałam raz i był to niemowlak . Ja żadko adoptuje dzieci w the sims 3 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje że nie jest to błąd że starzają się "złe" dzieci kiedy simy dostrzegają ich wady do je odają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|