Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.02.2010, 12:41   #2
AlicjaJulia
Guest

Domyślnie Odp: Dom dwuosobowy ,,New''

Łał. Przepraszam cie bardzo, ale będę szczera i walnę prosto z mostu: do bani. Po pierwsze prezentacja: pomieszczenia pokazane ni to z góry ni to pod dziwnym kątem. W ogóle ich nie widać. Po drugie światło: pomieszczenia są za ciemne! Chyba w ogóle nie dałeś w tym domu świateł. Po trzecie kolory i style: nic do siebie nie pasuje. Niebieskie łóżko i czerwone ściany, lub pomarańczowe drewno i niebieskie ściany naprawdę mi się gryzą. Nowoczesny to ten dom nie jest. Mam raczej wrażenie jakby był to dom zniedołężniałej ciotki. Po czwarte: pomieszczenia są za duże, lub za puste. Jeżeli robisz już duże pomieszczenia to musisz mieć pomysł jak je urządzić, czy udekorować. Jeżeli ty tego pomysłu nie miałeś, to wystarczyłoby zrobić je mniejsze, skromniejsze, lepiej oświetlone, i z jakimś ładnym akcentem, który nadałby pomieszczeniom i całemu domowi jakiegoś charakteru. Popracuj trochę i myślę, że na pewno będzie coraz lepiej.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania