|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A mnie jeszcze ciekawi kwestia prania.
Zawsze chciałam w simsach prać xD Może ubrania simów będą podczas noszenia brudziły się, albo będzie jakiś nowy nastrójnik np. ,,brudne rzeczy". Hym... Szkoda, że pranie nie będzie obowiązkowe tzn. że każdy sim musiałby prać aby mieć dobry nastrój.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ciekawe jak to będzie, podobno jak Sim będzie się przebierał to poprzednia odzież będzie leżała na ziemi, jako kupka brudnych ubrań. To może być denerwujące na dłuższą metę...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
No chyba, że Simy by mogły same z siebie od razu to sprzątać, jak czasem sprzątają po sobie talerze i ścielą łóżka. Wtedy jakoś bym to przeżyła ._. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Myślę, że pranie będzie wyglądało po prostu tak, że Sim nie będzie niczego zdejmował, tylko wybierze na pralce "zrób pranie", stojąc przy pralce weźmie z powietrza jakieś szmaty, które tam włoży, i tyle... To pranie to miły drobiazg, ale nie oczekiwałabym zbyt wiele
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
kurcze, jak tak czytame te wasze rozmyslenia, co bedzie, i jak bedzie to wygladało w tym dodatku to jestem coraz bardziej ciekawa i "zmuszona" do kupna kariery ;p
juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
owocowa761- ja też będę musiała ją kupić, bo chyba nie wytrzymam .
|
|
|
|
#7 |
|
|
Też nie mogę się doczekać, chwilowo nie gram w TS3, bo po pierwsze nie mam czasu, po drugie przez jakiś dodatek gra mi się nie włącza, ale 3 czerwca wieczorem robię porządek z Mods i aktualizacjami, a 4 czerwca wychodzę z pracy o 12 i o 12:15 wchodzę do Tesco
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 19
|
Może to nie jest mój wymarzony dodatek, ale z dwojga złego lepiej w tę stronę... zawsze to urozmaicenie podstawowej rozrywki, ale mam nadzieję, ze nie będzie trzeba pilnować Sima non-stop...
Zapewne dodatek dostanę od rodziców na dzień dziecka, z okazji czerwonego paska na świadectwie <chwali się i to mocno > ...
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
jak nabijesz kolejne 100 nowych postów to też będziesz to przeżywać w sygnaturze? (tak jakby kogoś to interesowało?)
jak już pisałam,ja dodatek zdobędę ze znanych źródeł i zainstaluję.niezależnie od stopnia jego beznadziejności,cóż,zawsze to jakieś nowe opcje
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 19
|
Może i nikogo nie interesuje ta wiadomość Chryzantemo, to i tak regulamin nie zabrania umieszczania w sygnaturze informacji tego typu, a ja nie przeżywam tego tak jak pewnie myślisz. Co do dodatku to zapowiada się świetnie.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|