|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie koniecznie, architekt (czy raczej stylista wnętrz) ma teoretycznie określone godziny pracy, podczas których i tak może robić co chce. Może przyjąć zlecenie albo nie, wybrać sobie spośród kilku, lub zostać w domu i się lenić.
W przeciwieństwie np. do strażaka, który musi "odwiedzić" remizę, konserwować alarm i samochód i jechać na każde zlecenie. Jestem zawiedziona portfolio. Żeby mieć dobre zdjęcia trzeba mieć aparat, a żeby go mieć trzeba jechać na wakacje, a żeby jechać na wakacje trzeba mieć dużo zleceń, a żeby mieć dużo zleceń trzeba mieć portfolio ... Tzn, można robić zdjęcia komórką, ale są one malutkie i nie da się wybrać ich rozmiaru, sepi, koloru itd. Uch, mam wrażenie, że to kolejny niedopracowany dodatek, ale i tak umila grę ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
aparat kupisz w komisie,nie musisz jechac na wakacje
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Acha, dziękuję Lady88. A czy architekt ma już wybrane zlecenie (czyli że gra losuje u kogo i co zmienia) czy samemu je wybieramy? Bo czytałam tutaj, że to klient wybiera co chce mieć w remontowanym miejscu. Ale czy my to wszystko budujemy w trybie budowania i kupowania? Czy jest coś innego?
Wiem, że chcę wszystko szczegółowo wiedzieć ![]() ![]() Czyli moje pytania dotyczące architekta to: Czy architekt ma już wybrane zlecenie (czyli że gra losuje u kogo i co zmienia) czy samemu je wybieramy? oraz Czy my to wszystko budujemy w trybie budowania i kupowania, czy mamy możliwość skorzystania z jakiegoś innego trybu? i... Czy my kupujemy rzeczy do remontowanego pokoju za własną kasę? (co prawda mam góry kasy, ale jeśli bym zrobiła nową simkę w Twinbrook to mógłby być problem - siora znalazła moda na blokadę obydwu kodów na kasę xD) EDIT: Pierwsze pytanie anulowane, gdy je jeszcze pisałam pojawiła się odpowiedź xP Ostatnio edytowane przez Arkia : 02.06.2010 - 21:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja już mam Karięrę. Zakupiłem w MM (Cze-wa) jednakże nie czyta mi płyty jak w poprzednich dodatkach i muszę przez EA Managera instalować, a tam pisze, że pobrać grę dopiero mogę w dzień premiery, czyli w piątek... :/ Cóż... komis wydaję się być fajny... reszta też... napiszę coś więcej jak zainstaluję...
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
zlecenia wybieramy sobie sami
2.tak,jakbys urzadzala dom,jest wszystko dostepne jest przeznaczony budzet na remont ps. umiejetnosci wynalazscy mozemy nauczyc sie z ksiazek Ostatnio edytowane przez Ilona : 02.06.2010 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Aa.. fuk! xD Ja muszę do 4 czekać na samo kupno
![]() ![]() EDIT: Dzięki ilona - teraz jestem usatysfakcjonowana co do informacji o architekcie ![]() Ostatnio edytowane przez Arkia : 02.06.2010 - 21:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|