|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
gdzie sie znajduje ten higienator podlogowy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Higienator jest w wyposażeniu sima ale pod warunkiem że został wynaleziony. Można go też kupić w komisie.
@czater chyba tak po prostu jest bo moim simom również nie przybyło doświadczenia od sprzedaży. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Musisz mieć odpowiedni poziom wynalazczości i wtedy sim wynajdzie ten higieniator.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Czater, aby sprzedaż liczyła się do doświadczenia, musisz sprzedawać swoje "produkty" przeciągając je z wyposażenia na pole sprzedaży, które również jest w wyposażeniu Sima
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak, wiem jednakże jest to lekko męczące gdyż trzeba każdy wynalazek sprzedawać osobno, ponadto w komisie są wyższe ceny ;/ mam nadzieję że to zmienia. A co daje maksymalny poziom doświadczenia zawodowego?
Ps mam 10 poziom wynalazczości a robota zrobić nie mogę ;/ ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Czater. Zawsze jeśli masz więcej sztuk danego wynalazku to możesz kliknąć w lewy górny róg obrazka danego wynalazku i przeciągnąć wszystko na pole sprzedaży. Wówczas sprzedasz wszystkie sztuki. Robota robisz po dostaniu okazji z Ośrodka Naukowego, a jeśli chcesz mieć bez tego robota to musisz za 40 tys. punktów szczęścia życiowego kupić go w panelu nagród.
![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja sobie robota pobrałam ze Store z giełdy wymiany, bo ten za punkty życiowe trochę brzydkawy. Lepiej wydać te punkty na co innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jeśli pasek doświadczenia zawodowego dojdzie do końca to Sim dostaje awans, ale gdy będzie miał 10 poziom kariery to już nie będzie awansował.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
grałam w końcu
![]() Stylista koszmarnie nudny, detektyw genialny, strażaka nie zdążyłam sprawdzić, ale zamierzam ; ) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|