![]() |
#381 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Jak to było z tą medytacją? Simka nie może medytować a logika na maksa i Sim Fu 3poziom (nie chcę za bardzo rozwijać przed misją z mumią), kondycja 4.. Za mało punktów umiejętności? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]()
aby medytowac trzeba mic co najmniej 5 poziom simfu
|
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]()
mam pytanie gdzie jest klucz do serca wodnej swiatyni? przeszukalam każdy zakamarek piramidy i nieznalazlam, prosze o jakiegos screeny filmik albo cos, z gory dziekuje
|
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]()
wie ktos gdzie mam pojsc we francji zeby uzyskac pieczec krolewskiego cmentarzyska oraz labiryntu wielkiego wladcy? ktoredy mam sie dostac do tych grobowcow?
|
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
![]()
Dzięki, ale teraz nową Simką (tamta była zjechana przez kody i nie mogłem kilku misji przejść) wszedłem tam poprzez otwarcie drzwi do toalety
![]() ![]() EDIT: Udało się ![]() ![]() Wiem że jest świetny ![]() Jakby co, to na kolejnym poziomie z tej samej perspektywy co na schemacie wyżej, należy nastąpić na 3, 4, 6 i 8 aktywator ![]() Ostatnio edytowane przez Tuptuś : 12.03.2010 - 13:44 |
![]() |
![]() |
#386 |
Reputacja: 10
|
![]()
Labirynt wielkiego wladcy, to o ile dobrze pamietam jest pod kurchnem. tam gdzie jest labirynt z żywopłotu. Na samym dole jest sala gdzie sa stoły i 4 sarkofagi. Tam na wprost sa ukryte drzwi a w środku skrzynia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Mam zanieść łapówkę, do tajnej bazy ludzi anty czegośtam, na brzegu miasta, wszystko ok, tylko że to jest zwykły dom, ale NIGDZIE nie ma przycisku, ani czegokolwiek innego, co mogłoby przekierować mnie do bazy. Jest miejsce, które wygląda mi na schody, ale nigdzie nie widzę przełącznika. Proszę, pomóżcie, simomaniacy
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
O ile sie nie myle obok jest garaz a tam schody
|
![]() |
![]() |
#389 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Reputacja: 19
|
![]()
Gochulec... chodzi Ci o misję w Egipcie? Jeśli tak to obok domu jest taki "magazyn" tak będzie na ścianie dziura do zbadania tylko musisz włączyć tryb pełnościanowy, bo nie zobaczysz tej dziury na ścianie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|