Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.08.2004, 14:15   #1
phoenix_girl
Guest

Domyślnie

Kara Kara----->-----> Dziękuję za uznanie!!! Proponuję jednak ściągnąć BS, wcale nie jest taki trudny jak się wydaje!. Ja też jak pierwszy raz go uruchomiłam (dokładnie predwczoraj) to się złapałam za głowę. jak te dodatki edytować?! ale zajżałam do instrukcji i teraz uważam że to prosty i przejżysty program (nie to co milkshape, bleah! tam w ogóle nie mogłam załapać o co chodzi, postawiłam kropkę i to jedyne co udało mi się zrobić)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.08.2004, 14:19   #2
Misia
Guest

Domyślnie

Adiś piekne :lol:
fajny musi byc ten program, ale ja nawet nie bede probowac cos na nim zrobic, powiedzmy sobie szczerze: nie mam talentu -_- :lol:

stare 28.08.2004, 18:31   #3
Nirvan
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by phoenix_girl@Aug 27 2004, 08:31 AM
Tak a więc teraz kolej na moje dzieło!!!! dziewczyna a potem kobieta. postać z mojego fanfictiona (ww.traider.pl wasze prace, Tajemnica Feniksa)

No i jak?
Ekhem no takie sobie. Jakos ta twarz i włosy mi zbytio nie pasuja....

stare 29.08.2004, 14:05   #4
anez
Guest

Domyślnie

jakoś mi się nie podoba to... nie ściągnęłabym sobie tych włosów gdyby nawet mi dopłacali

stare 29.08.2004, 14:54   #5
phoenix_girl
Guest

Domyślnie

Sama te włosy zrobiłam tzn. ściągnęłam kształt fryzuru w kolorze czarnym i zmenilam kolor na taki

stare 29.08.2004, 18:41   #6
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by phoenix_girl@Aug 29 2004, 02:54 PM
Sama te włosy zrobiłam tzn. ściągnęłam kształt fryzuru w kolorze czarnym i zmenilam kolor na taki
Jeju! Wyglada makijarz i fryzura okropnie,a ubrania to Twoje czy co? Bo jak Twoje to bardzo łądne :ph34r:

stare 29.08.2004, 18:53   #7
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Gusiaa@Aug 28 2004, 11:26 AM
Adi ja mam pytanie bo jak można stworzyć inne ubrania mocniejszy makijaż itp? bo mi chodzi Body Shop ale nudzą mi się te fabryczne ubrania i makijaż może mi ktoś zrobić poradnik albo instrukcje obsługi?
no ja nie jestem adi ale ci odpowiem ^^ wchodzisz do tworz elementy (?chyba) tam wybierasz co chcesz zmienic/zrobic, i potem w moich documentach, w ea games i tam dalej w projects powinien byc katalog z nazwa twojego nowego projektu ^^ i tam zmieniasz te pliki graficzne... to nie jest wyczeprujaca instrukcja ^^ ale zawsze cos ;p jak nie wiesz to poszperaj w tym temacie albo w instrukcji ^^

co do tej kolorowej dzieczyny to ee... okropne jak dla mnie ;p jakies takie wysokie czolo, ta fryzurka taka fuj... i te oczy... ble... no ale ciuchy fajne ^^ tylko sie nie obraz ^^ ;p
stare 29.08.2004, 20:08   #8
phoenix_girl
Guest

Domyślnie

Ciuchy? poprostu recolorowałam ,,fabryczne"

stare 01.09.2004, 20:11   #9
olga1010
Guest

Domyślnie

jaki program trzeba mieć żeby stworzyć te ubrania?i gdzie trzega je sciągnąć bo ja znam taką stronkę na której można sciągnąć dużo fajnych żeczy np.przedmioty,ubranka,dachy,domy różne rzeczy a nawet tapety adres srony to-
www.thesims.pl mam nadzieje ze będzie wam się podobać

stare 02.09.2004, 07:28   #10
Hyrka
Guest

Domyślnie

Phoenix girl moim zdaniem ubrania sa lepsze od samej dziewczyny.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania