|
|
#13 |
|
Reputacja: 10
|
Jezu drogi! < łezka zakręciła się w oku...>
Jak tak można? To nie jest możliwe, to nie ten Dustin, którego znamy! Jak mógł pozostać tak niewzruszony? ( Właściwie nie usłyszał od niej nawet słowa; kocham - a zapewne nie uznałby go jako puste wyrzeczenie, jednak... ) Jestem poruszona. Rozegrałaś naprawdę piękny dramat ( dialog mnie poruszył). Dotknęła mnie obojętność Dustina do swoich maleństw, do WŁASNYCH DZIECI kutfa! Mam nadzieję, że epilog również będzie tak ciekawy i pełen emocji. Jeszcze nigdy Dustin nie wydawał mi się tak przystojny, czy też Lily - tak ładna i delikatna. ( Zdj. Dustina naprawdę jest udane )Równie wstrząsający następny ( dzięki Bogu!) odcinek? Czekam z rosnącym apetytem.. VOLT. PS Ha! I mówiłam, że w głębi serca Bartek jest dobry! ![]() I ten komentarz to ponoć jedyny taki, który tak niezmiernie ujął naszą pisarkę Liv - tak pragnąc się pochwalić ![]() Droga twórczyni ujmującego komentarza, czy słyszałaś o czymś takim jak skromność? ;] Owszem, ale jeśli już mówić o skromności to za dużo jej nie masz Liv ;D Więc skąd pretensje, to nie wiem ^^ Ale my tu mówimy o Tobie, nie o mnie =p
Ostatnio edytowane przez Liv : 18.04.2010 - 19:04 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|