|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
no to i ja wam opowiem moją rodzinę mam 2 rodziny o nazwisku Przybysz
zacznę od 1 którą przestałam grać xd Stworzyłam simke Natalkę i ona poznała fajnego chłopaka Pawła oczywiście miłość na max'a i łózko ^^ ciąża ;-) a więc szybki ślub, i urodził się piękny Damian. Damian rósł jego tata był dyrektorem spa , także kasy mieli dużo. Kiedy Damian stał się nastolatkiem rodzice postanowili mieć drugie bebe no i urodziła się Oktawia. Oktawia rosła.. w tym czasie damian skończył szkołę i zaczał dorosłe życie. Poznał Sylwusie <tak.tak. rozchichotaaną blondyneczkę> , która zakochała się w nim i chciała złapać go na dziecko , gdyż on nie obdarzal jej milością. Zaszła w ciąże, damian przejrzal naq oczy , dał jej jasne warunki że urodzi mu jego dziecko i wyprowadzi się.. Tak sie stało Sylwusia urodziła Damianowi syna Teo , Damian potem poznał cudowną dziewczynę Ewelinę w której zakochał się, ona akceptowała Tea gdyż nie mogla mieć wlasnych dzieci, postanowili wychowywać go wspólnie , pobrali się i stworzyli rodzinę. <fotki w temacie śluby>. Tymczasem Oktawia dorosła i poznała przystojnego murzynka imieniem obini abusladama , za ktorego bez namysłu , lecz z wielkiej miłości wyszla, potem zaszła w ciąże i urodziła cudowną murzynkę Emilkę. Tymczasem Natalka i Paweł zmarli ,[*] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|