|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
A ja w dwójce najbardziej lubiłam zwierzaki i pogodę. Nocne życie kupiłam tylko dla samochodów, bo nigdy nie byłam nawet na przedmieściach. Ależ byłam kiedyś zakręconą maniaczką... Własnym Biznesem też się nie bawiłam. Ale cieszyłam się najbardziej z zamykania furtki. W sumie to tyle lat mam Simy i przyzwyczaiłam się do tej monotonni. Nie potrzebuję "szybkiego życia" do szczęścia. Pewnie to dlatego, że prywatnie jestem skrajną domatorką i nie cierpię wychodzić z domu. Ja moje Simy "wyprowadzam na spacer" dopiero jak mają "Istne szaleństwo" w nastroju... Nie powiem, że absolutnie mnie Kariera nie pociąga, bo owszem sporo rzeczy mi się podoba. Ale jeśli kupię, to muszę mieć pewność, że da się wyłączyć kataklizmy i że nie trzeba jeździć z Simem do pracy. I jeśli kupię to głównie dla drobiazgów w stylu to wieszanie prania, nowe gadżety, robot... U mnie w dwójce najlepiej wykorzystanym dodatkiem były Zwierzaki... Mam nadzieję, że w trójce się ich kiedyś doczekamy. Mam też nadzieję, że nadejdzie taki piękny dzień, w którym nie trzeba będzie grzebać w pamięci w systemie, a gra będzie się dawała zapisać.
Simko334player, na pewno można zamykać furtkę w WP, ale nie robiłam tego i nawet nie pamiętam jakie są opcje. To wygląda trochę inaczej niż w dwójce, ale też klika się aktywnym Simem na furtkę i wiadomo, odpowiednia opcja. Ta opcja jest tylko dla furtek, nie dla drzwi. W trójce nie ma aż tak dużo pałętających się po ogródku gości, więc nie zamykam furtki. Dzięki za ciepłe słowa... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
HA!
Sprawdzilam co z ta furtką i działa. Szkoda ze tylko furtka...ale w sumie, W trojce to jest dobre że simy pamietaja swoje łóżka i nie muszą ich bronić! Wiesz anie_1981 to tak jak ja, skrajna domatorka uwielbiajaca monotonię...kochałam cztery pory roku wlasny biznes tez mi sie podobał, a zwierzaki... w kazdym domu był kot albo pies ale taki przygarniety albo kupiony z Pet Adoption. Tak jak w zyciu... mam 5 kotów, psa i dwie świnki morskie. Uff! wszystko znajdy lub przygarniete ( w przypadku świnek!) . Co do zakupu Kariery to poczekam i poczytam jakie sa wasze reakcje. Bo pranie jest fajne ale zeby wydawac pieniadze i płacic EA ( nie moge im darowac tego co zrobili z simami!!!!) musze miec pewność. Bawcie sie dobrze z waszymi simami. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Lista utworów i video z dodatku "Kariera" http://www.thesims3.com/game/ep2/videos
• Lady Antebellum—“Need You Now” • Rise Against—“Savior” • Charice—“Pyramid” • Melanie Fiona—“Bang Bang” • Toni Braxton—“Make My Heart” • Neon Trees—“Animal” • V V Brown—“Shark In The Water” • Daisy Dares You—“Number One Enemy” • OK Go—“This Too Shall Pass” • Old 97’s—“Early Morning” • Murder By Death—“As Long As There is Whiskey In The World” • The Acorn—“Restoration” • Mike Posner—“Cooler Than Me” • Violent Soho—“Jesus Stole My Girlfriend” • Kerli—“Tea Party” • Eli “Paperboy” Reed—“Come And Get it” • Hal Linton—“Lock My Heart Down” • Radney Foster And The Confessions—“Until It’s Gone” • The Constellations—“Setback” więcej tutaj http://www.thesims3.com/community/ne...010#1705657904 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|