![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam skromną nadzieję, że Kariera da nam możliwości szybkiego zarabiania - nigdy moje Simy w dwójce nie miały tylu pieniędzy, ile zarobiły prowadząc własne biznesy - moja ulubiona rodzina po kilkunastu dniach prowadzenia sklepu nie wiedziała, co robić z pieniędzmi. Żadne awanse ani sprzedawanie swoich wytworów tyle nie dawały. Brakuje mi tego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
|
![]()
Dzięki Anie 1981 za wsparcie, bo mi sie przykro zrobiło. Chlip!
I od razu proszę ... co z tą furtką? Mozna ją zamknąć? Ktos wie? Co do tego co napisala Shiro, ze cos przyciagnęło jej uwagę... Ja do tej pory kolekcjonowalam dodatki i akcesoria nawet w ciemno. W dwojce ufalam EA, bylam pewna że dodadzą zawsze cos nowego. Nie wszystko bylo mi potrzebne i ne zawsze z wszystkiego korzystalam ale nigdy sie nie zawiodlam. Rodzina wiedziala że Simsy to był żelazny prezent. Z Podróżami też tak zrobiłam.. na zasadzie odpalimy zobaczymy... Ale po Podrózach przestałam ufac EA i od tej pory ostroznie bedę podchodzila do kolejnych dodatków. Chce taka kumpelę jak ma Anie 1981! |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie mogę się doczekać dodatku.
Stwierdziłam, że nie opłaca mi się kupować Wymarzonych Podróży, ale Kariera wygląda na o wiele ciekawszą. Wtedy, jakby się dało, to bym kupiła TS3+Kariera razem. Poczekam na Wasze relacje, chociaż i tak czuję, że je kupię. W końcu jednym z ulubionych dodatków w TS2 był dla mnie Własny Biznes. Można robić wiele interesujących rzeczy. Już marzę, by sobie zrobić Sima detektywa *_* Oh yeah. Szczególnie, że od pół roku mam ogromną chęć na grę w Simy, ale nie mam jak T.T Edit: Ale fajny trailer Kariery znalazłam w necie xd http://www.youtube.com/watch?v=li-gMekPRbg Ostatnio edytowane przez Miyoki : 19.05.2010 - 16:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
A ja w dwójce najbardziej lubiłam zwierzaki i pogodę. Nocne życie kupiłam tylko dla samochodów, bo nigdy nie byłam nawet na przedmieściach. Ależ byłam kiedyś zakręconą maniaczką... Własnym Biznesem też się nie bawiłam. Ale cieszyłam się najbardziej z zamykania furtki. W sumie to tyle lat mam Simy i przyzwyczaiłam się do tej monotonni. Nie potrzebuję "szybkiego życia" do szczęścia. Pewnie to dlatego, że prywatnie jestem skrajną domatorką i nie cierpię wychodzić z domu. Ja moje Simy "wyprowadzam na spacer" dopiero jak mają "Istne szaleństwo" w nastroju... Nie powiem, że absolutnie mnie Kariera nie pociąga, bo owszem sporo rzeczy mi się podoba. Ale jeśli kupię, to muszę mieć pewność, że da się wyłączyć kataklizmy i że nie trzeba jeździć z Simem do pracy. I jeśli kupię to głównie dla drobiazgów w stylu to wieszanie prania, nowe gadżety, robot... U mnie w dwójce najlepiej wykorzystanym dodatkiem były Zwierzaki... Mam nadzieję, że w trójce się ich kiedyś doczekamy. Mam też nadzieję, że nadejdzie taki piękny dzień, w którym nie trzeba będzie grzebać w pamięci w systemie, a gra będzie się dawała zapisać.
Simko334player, na pewno można zamykać furtkę w WP, ale nie robiłam tego i nawet nie pamiętam jakie są opcje. To wygląda trochę inaczej niż w dwójce, ale też klika się aktywnym Simem na furtkę i wiadomo, odpowiednia opcja. Ta opcja jest tylko dla furtek, nie dla drzwi. W trójce nie ma aż tak dużo pałętających się po ogródku gości, więc nie zamykam furtki. Dzięki za ciepłe słowa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
HA!
Sprawdzilam co z ta furtką i działa. Szkoda ze tylko furtka...ale w sumie, W trojce to jest dobre że simy pamietaja swoje łóżka i nie muszą ich bronić! Wiesz anie_1981 to tak jak ja, skrajna domatorka uwielbiajaca monotonię...kochałam cztery pory roku wlasny biznes tez mi sie podobał, a zwierzaki... w kazdym domu był kot albo pies ale taki przygarniety albo kupiony z Pet Adoption. Tak jak w zyciu... mam 5 kotów, psa i dwie świnki morskie. Uff! wszystko znajdy lub przygarniete ( w przypadku świnek!) . Co do zakupu Kariery to poczekam i poczytam jakie sa wasze reakcje. Bo pranie jest fajne ale zeby wydawac pieniadze i płacic EA ( nie moge im darowac tego co zrobili z simami!!!!) musze miec pewność. Bawcie sie dobrze z waszymi simami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Lista utworów i video z dodatku "Kariera" http://www.thesims3.com/game/ep2/videos
• Lady Antebellum—“Need You Now” • Rise Against—“Savior” • Charice—“Pyramid” • Melanie Fiona—“Bang Bang” • Toni Braxton—“Make My Heart” • Neon Trees—“Animal” • V V Brown—“Shark In The Water” • Daisy Dares You—“Number One Enemy” • OK Go—“This Too Shall Pass” • Old 97’s—“Early Morning” • Murder By Death—“As Long As There is Whiskey In The World” • The Acorn—“Restoration” • Mike Posner—“Cooler Than Me” • Violent Soho—“Jesus Stole My Girlfriend” • Kerli—“Tea Party” • Eli “Paperboy” Reed—“Come And Get it” • Hal Linton—“Lock My Heart Down” • Radney Foster And The Confessions—“Until It’s Gone” • The Constellations—“Setback” więcej tutaj http://www.thesims3.com/community/ne...010#1705657904 |
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Szczerze to mi się ten nowy filmik Kariery bardzo podobał. Nie ze względu na dodatek, co ogólnie ze względu na filmik. Zwłaszcza mi się podobała minka tego faceta jak wrócił do domu i patrzył na swoją śpiącą żonę emerytkę... To był ładny filmik. Ja raczej nie fundowałabym moim Simom takich emocji... Szkoda by mi ich było.
Edit: Szukałam tych kawałków na Youtube i są ciekawe. Nie mój styl, ale ciekawe.Ten pierwszy zwłaszcza. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 19.05.2010 - 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
omg ale poszli na łatwiznę...
cecha dramatyczny - to samo co szalony doświadczony rzeźbiarz - ikonka "Łowcy reliktów" (to co się wykupuje za punkty szczęścia) a reszta wygląda tragicznie "Obiekty publiczne zostały zmodyfikowane, ale nadal nie możemy ich zobaczyć od środka" to mnie akurat w ogóle nie dziwi |
![]() |
![]() |
#130 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
A wg mnie to nie mogą być obrazki cech :/ To występuje już w poprzednich grach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|