|
|
#411 |
|
Reputacja: 10
|
Mi sie wczoraj urodziły dzwie dziewczynki bliźniaczki ale żadko kiedy mam bliźniaki
|
|
|
|
|
#412 |
|
Guest
|
@up Niekoniecznie.Ostatnio urodził mi się chłopak, a dobrze pamiętam,że kliknęłam Simem na Simkę,bo zawsze tak robię.
|
|
|
|
#413 | |
|
|
Cytat:
Np. przedwczoraj dwie bliźniaczki, a wcześniej chłopiec : )) Więc to raczej od tego nie zależy.
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 02.04.2010 - 23:15 |
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Guest
|
Uwielbiam kiedy rodzą mi się dziewczynki więc na nie najczęściej stawiam.
Moim zdaniem najłatwiejszym sposobem na bliźniaki to jeśli posiadacie ts2 WB,do którego dochodzi nowa potrawa sernik itd. to jeśli simce urośnie pierwszy raz brzuch to daję jej ten sernik do zjedzenia i zawsze mam bliźniaki.A płeć wybieram poprzez : Simka na sima kliknie -postaraj się o dziecko-wychodzi chłopiec Sim na simkę -postaraj się o dziecko-wychodzi dziewczynka Edit:U mnie ten sposób na płeć zawsze działa!
|
|
|
|
#415 |
|
Guest
|
miałem bliźniaki chłopca i dziewczynkę wystarczy wpisać kod
|
|
|
|
#416 |
|
Guest
|
Ja nie mam żadnego "przepisu" na płeć dziecka ale widzę tu całkiem ciekawe kombinacje
mi przeważnie rodzą się dziewczynki, ale zdarzyły się dwukrotnie bliźniaki-raz chłopiec i dziewczynka a za drugim razem obydwaj chłopcy. Nigdy jeszcze bliźniaczki.Na bliźniaki ponoć skutkuje kod twinzr2cute ale nie wypróbowałam jeszcze |
|
|
|
#417 |
|
|
Ja znalazłam kod na bliżniaki trzeba go wpisać tuż przed narodzinami, trudno trafić w ten moment.
|
|
|
|
|
|
#418 |
|
|
Nie trzeba tuz przed narodzinami. wystarczy jak już widać brzuch.
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Guest
|
Mi się chłopiec zazwyczaj rodzi... ale to dobrze, bo jak dorośnie to on się kobiecie oświadczy, a nie kobieta mężczyźnie. Gdy Simka oświadcza się Simowi to rodzinka już jest nierealna
Sim może robić więcej rzeczy wobec Simki, niż Simka wobec Sima
|
|
|
|
#420 |
|
|
Mi się ostatnio dosyć często rodzą chłopcy
|
|