Cytat:
Napisa³ Wiktoria__07
Bella zaginê³a na dachu Dona Lotario spogl±daj±c przez teleskop. Nagle zabra³o j± UFO. Mortimer, Kasandra oraz Aleksander maj± wspomnienie "Bella zosta³a porwana przez kosmitów"
|
Aleksander nie ma tego wspomnienia! To raz. A dwa to i¿ wygl±da to moim zdaniem tak ¿e w dniu zaginiêcia, Bella wraz z Mortimerem no i oczywi¶cie Kasandr±, zostali zaproszeni do domu Dona Lotario, na zarêczyny jego i wy¿ej wymienionej Kasandry które by³y tylko pretekstem by pozbyæ sie Æwirówny.(Aleksander by³ za ma³y na tak± impreze) Don chcia³ najpierw zrobiæ to w delikatniejszy sposób, dlatego wymy¶li³ ¿e je¶li Mortimer zobaczy go z jego ¿on± ca³uj±cych siê gor±co, to zerwie z Bell± robi±c w prosty sposób miejsce jednej z sióstr Kaliente. Tymczasem Bella nie da³a siê wci±gn±æ w gre Lotario, wiêc on sam musia³ zastosowaæ drugi sposób, który mia³ byæ planem awaryjnym omówionym z siostrami Kaliente. Zaprosi³ j± na taras gdzie sta³ teleskop i poprosi³ ¿eby przez niego spojrza³a, dziewczyna zaciekawiona spe³ni³a jego pro¶be po czym zjawi³o siê ufo i zabra³o Bellê. Wykasowali jej pamiêæ klonuj±c j± i wyrzucili gdzie¶ w Mi³owie. Dziêki temu Dina (lub Nina, zawsze mi siê myli) dobra³a siê to maj±tku Mortimera i mog³a byæ spokojna ¿e nic jej nie przeszkodzi w jego zdobyciu.
(sorry za powtórki s³ów w zdaniach ale nie chcia³o mi siê kombinowaæ jakby to inaczej napisaæ

)