![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajce,
jestem nowa na forum i dopiero zaczynam sie wczytywać. Przejrzalam wszystkie posty i nie zauważyłam mojego problemu; więc sie zapytam.... U mnie po styczniowej aktualizacji przestał działać Launcher tzn. to czym sie ładuje dodatki do gry. Chodzi naturalnie o dodatki z neta, bo ze stora działa. No więc ten launcher dziala bardzo kaprysnie... raz zainstaluje , dwa razy nie, instaluje to czego poprzednio nie chciał. To mnie denerwuje bo wygląda na to że jest to próba uniemożliwienia wgrywania doatków innych niż Z EA. Czy mam racje? Czy ktos tez ma taki problem? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Ja generalnie nie jestem zorientowana, nie do końca rozumiem co się do mnie mówi. Napiszcie kroczek po kroczku, jak załatwić sprawę z następującym komunikatem podczas instalacji Wymarzonych Podróży:
Błąd aktualizacji gry The Sims 3. Aplikacja zostanie przerwana. Będę wdzięczna za linki i screeny. |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Błąd przy najnowszej.
`The program can't start because QtCore4.dll is missing from your computer. Try reinstalling program to fix this problem` i co teraz ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Ściągnełam najnowszą aktualizację do gry (1.12/2.7/3.3WYSŁANE: 28-05-2010).
Cały proces przebiegł pomyślnie, lecz teraz gddy chcę uruchomić program startowy gry pojawia sie komunikat :" Twoja gra podstawowa the sims 3jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do the sims 3. Zaktualizuj gre w programie startu gry.". W programie startu gry nie moge wybrać zadnej funkcji np. nie moge kliknąć na "wysłane" albo "aktualizacje gry". Co robić ?? Myślałam o usunięciu aktualizacji, ale nie umiem tego zrobić..... ![]() Może należy jeszcze dodać że mam podstawe the sims3 i dodatek wymażone podróże (orginalne) |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
|
![]() Cytat:
2. Poczekalas az sie wszystki posciaga i zainstaluje? Jesli na pyt. 1 odp. brzmi tak, to na gorze w programie startu powinien byc maly kwadracik do odhaczenia z brakujaca aktualizacja. Tez raz tak mialam, bo okazalo sie, ze jedna aktualizacja, to tak naprawde kilka aktualizacji do kazdego dodatku i czasem one sie sciagaja oddzielnie i jak sie nie poczeka az pojawi sie opcja, ze gra jest aktualna, to tak sie robi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie.
Mam problem z aktualizacją. Ostatnio przestałam grać w TS3 i nie aktualizowałam jej, lecz właśnie zakupiłam TS3 Kariera, który wymaga aktualizacji do 1.12.70. Po każdej próbie uaktualnienia(a było ich z 7)wyskakiwała mi informacja, iż instalowanie nie jest potrzebne, ponieważ posiadam daną aktualizację, lecz cały czas miałam powiadomienie o możliwości aktualizacji do 1.12.70. Czy ktoś mi powie o co chodzi? Proszę o możliwie szybką odpowiedź. Ps. Usunęłam wszystkie obiekty zmodyfikowane, lecz nadal to samo i zaraz cholery dostane. Ps2. Jeżeli temat się powtarza, najmocniej przepraszam, ale nie zauważyłam. |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
morze spróbuj ją reinstalować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Witam, mam problem z aktualizacją. Wcześniej nie instalowałam aktualizacji, ponieważ nie miałam dostępu do internetu. Przy próbie pobrania aktualizacji w
ea dm wyświetla mi się taki komunikat: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: I:\Program Files\Electronic Arts\EADM\Core.exe This application has requested the Runtime to terminate it in an unuswal way. Please contact the application's support team for more information. Czy ktoś może wie co mogę zrobić, żeby udało się zaktualizować TS3? Reinstalka nic nie pomogła, dodam również, że mam dodatek Wymarzone podróże. Proszę o pomoc. Ostatnio edytowane przez lithium : 06.07.2010 - 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|