|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może Wy mi jakoś doradzicie!?
Mam problem z zainstalowaniem dodatków z netu w The Sims Kariera. Niby robię wszystko tak jak napisała wcześniej anie_1981- niestety nic to nie daje. Dodatków jak nie było tak nie ma. Podpierałam się też nowym sposobem ze strony http://www.sims2wiki.info/wiki.php?t...h_1.12/2.7/3.3 To było jeszcze gorsze. Nowy ściągnięty plik resource.cfg "sknocił" mi grę bo po jego dodaniu simy wyłączają się dosłownie po kilku sekundach :-/ Już nie wiem co robić. Gdy dodatki z netu zmontuje w "stary" sposób gra się nieco muli i powstają jakieś różne błędy... W tych dodatkach mam fryzury, meble, ubrania a także podajże mod na szybką naukę itp. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
podstawowe pytanie czy mody na szybka nauke itp. zaktualizowane do dodatku kariera?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc ten mod ściągałam już strasznie dawno więc nie mam pojęcia czy on jest aktualny do Kariery :-/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wywal wszystkie mody na nauke i co tam jeszcze masz,jedynie suwaki nie powoduja bledow,zainstaluj katalog Mods nowym sposobem,przede wszystkim nie zapomnij o pliku resorcure,czy jak to sie tam pisze i teraz odpal gre
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|