|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiedziałam, że z Gabrielem jest coś nie tak! Odcinek super, czuje się napięcie. Tylko czemu Mei jest taka... śmiesznie dziecinna? Chce poznać prawdę, ale zamiast zaufać Marco, wygania go z domu.
chrupek, ja też mam nadzieję na drugą ^^ Mei nie może zginąć... Nie zrobisz tego, prawda? P.S Komentarz może być lekko bez sensu, bo piszę na szybkiego ^^ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rudzielcu boski odcinek.!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ha, to się zaczyna robić coraz ciekawsze.
![]() Czekam na kolejne części i przepraszam - na bardziej rozbudowany komentarz nie umiem się zdobyć. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
chrupek rozważaj między opcją A i B
![]() akinimo specjalnie zrobiłam Mei taki charakter ![]() ![]() Mei nie zabije, ale jeszcze się nie zastanowiłam którą z dwóch wymienionych przez chrupka opcji wybiorę... a nie, sorki to już wiem ![]() ![]() Gold_Chocolate nie będzie kłótni... będzie ciekawiej ![]() Panna Lu no proszę chociaż ciebie Gabriel zaskoczył... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wchodzę na forum i co widzę!? ROZDZIAŁ !
![]() ![]() ![]() Ten Dante to świnia - chciałabym go zadźgać, pociachać posolić i spalić. Li zachowuje się trochę jak dziecko - Marco mówi jej całą prawdę a ona mu nie wierzy ![]() Między nimi jest 5 lat różnicy..? Albo to przegapiłam, albo jestem głupia i nie skapowałam xD (co jest bardzo możliwe). Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy. ![]() pzdr , Smooth .
![]() |
#6 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ja Cię zatłukę za ten rozdział
![]() Ale po kolei. Odcinek świetny, ale to norma ![]() Obstawiam, że wpadnie Marco i tak przestawi Gabriela, że go rodzona matka nie pozna. Takeda jest typem, który nie dzieli się swoją kobietą, tym bardziej, że jest w ciąży. Co do Dantego - gwoździarka jest w pogotowiu ![]() Usilnie pisałaś "karze", "karzesz" itp. Powinno być "każe", "każesz", bo to od "kazać" a nie "karać" ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i bonus. Chętnie popatrzę, jak znęcam się nad Dante. Choćby to było tylko w wersji simowej. ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
jejku ja aż się przestraszyłam jak skończyłam czytać odcinek.Biedna Li Mei.Ja też do Gabriela miałam podejrzenia.Ten Dante to świnia
![]() |
#8 |
|
![]()
SmoothCriminale Li Mei taki ma charakter, zmienny jak pogoda
![]() No i jest między nimi pięć lat różnicy ![]() ![]() A Marco nie włamał by się bo... nie powiem, bo za dużo bym wygadała ![]() Violet na razie jeszcze nic się nie stało, a czy się stanie czy nie, to niedługo się okaże... ![]() Libby mówiłam że jeszcze cię zaskoczę ![]() ![]() Co do Dantego to wiem, gwoździareczka czeka xD A z tym "karzesz" to zawsze mam problem, teraz już będę wiedzieć ![]() Dzięki za komentarze ^^
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wiem, że się ułoży, ale takie typy strasznie mnie drażnią.
Na to "karzesz" to już Ci chyba kiedyś zwracałam uwagę ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Libby no zwracałaś uwagę, ale ja zapomniałam
![]() może teraz będę pamiętać ![]() a jak nie to bij po tym rudym łbie xD chupek ale namieszałeś xD już ci mówiłam, że C nie wchodzi w grę ![]() napiszę kiedyś bonusa w którym opiszę namiętną scenę erotyczną, myślę, że taka opcja będzie wam pasować :> a tobie chrupku to chyba w szczególności ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|