|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
super czekam na następny
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
Już po zdjęciach widać, że dużo się będzie działo. Lubię, jak się dużo dzieje *___*
Cytat:
Jej, to było przegenialne. Jak już zaczęłam czytać, to nie mogłam przestać i nie oderwałam się aż do końca. Idealnie zbudowane napięcie, wszystko takie... wydawało mi się rzeczywiste. O, o, jeszcze mi się szalenie zdjęcia podobały. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Super!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Straaaasznie podobał mi się ten odcinek - dużo napięcia, akcji i humoru (zwłaszcza pod koniec
![]() Alia rzeczywiście jest bardzo dojrzała, jak na swój wiek - to się chwali dziewczynie ![]() Gabriel ma za swoje, gnój jeden, aczkolwiek Takeda mógł go mocniej potraktować ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Większość zdjęć wyświetla mi się tylko w kawałku ; / Ale rekompensuje to treść ^^
Podoba mi się odcinek, jak zawsze zresztą. Juhu, Marco zaje... znaczy, załatwił Gabrysia ^^' Należało mu się ^^ Tylko dlaczego ten pistolet jakiś takiś średniowieczny? ^^ |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ostro było
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Strasznie dużo napięcia, aż myślałam że zemdleję XD
Świetny odcinek, ja na miejscu Marco Gabrysia bym rozwaliła aż by wióry leciały ![]() No i chyba Alia z Colinem mają się ku sobie ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ranyyy jaki ten Colin jest słodki! Chyba trzeba go dodać do klubu
![]() A co do samego odcinka, to blondyna miała racje. Ten gnój nie zasługuje na śmierć, tylko na dożywotnie tortury! Świetne jak zwykle ![]()
![]() |
#10 | |||||||
|
![]() Cytat:
![]() Colin to zimny typek, co jeszcze wyjdzie ;> A gdyby Marco zabił Maysona, to... więcej nie powiem ![]() Piszę, piszę! ![]() Cytat:
I co wy macie z tymi fotkami? ![]() Czyżbym na prawdę robiła je takie dobre? ![]() Postaram się spręzyc i dodać w tym tygodniu ![]() Cytat:
Noo... co do Alii to jeszcze pokarze jaka jest dojrzała ![]() Marco mógł Maysona mocniej potraktować, aczkolwiek, ten "uroczy" morderca musi jeszcze żyć ![]() Cytat:
![]() A pistolet wygląda tak a nie inaczej bo nie znalazłam innego recoloru ![]() Cytat:
![]() siostrzyczki nie tylko mają słabość do niegrzecznych chłopców ale i do kłopotów ![]() Cytat:
![]() Gabryś musiał zostać w jednym kawalątku hi hi ![]() No i co wy macie z tym romansem? ![]() Cytat:
![]() No tak, śmierć dla wybranych, tortury dla sadystów ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|